maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kuvakoostetta

Viime viikolla keskiviikkona 13.4 Lapin Kansan tutustumisen jälkeen menimme Mutteriin koulukaveriporukalla kahvittelemaan.

Teolliseksi nimetty ja vain puoliksi syöty muffinssi joka tuotti pettymyksen syöjälleen. Oli kuulemma pahaa.

Mukavat näköalat kyseisestä kahvilasta. Ristin vielä kyseisen pöydän jossa istuimme ensimmäisellä käynnilläni uudeksi stalkkauspöydäkseni. Pitää varmaan joku päivä korkata pöytä ihan yksinkin muistikirjan ja kahvin kanssa.

Kahvi oli ihan hyvää, mitä nyt pitkin kuppia portaiden nousun jälkeen.

Tuossa lihatiskillä en ole vielä istunut.

Lihasuikale-ananas-wok ja sörsselit. Pitäisiköhän minun laskea nämä kaksi kuvaa viimeisiksi ruokakuviksi.. Saako näistä kukaan edes mitään irti?  Kolmen viikon karppaushaaste on nyt loppunut ja se tuotti hieman tulosta. Ei kuitenkaan odotettuja superloistavia tuloksia joita lupailtiin. Paino putosi siihen 59,9kg:hen eikä enää liikahtanut mihinkään. Nimimerkillä Pikkuisen pettynyt, muttei kuitenkaan turvonnut.

Kaslerpihvi ja sörsselit.

Rairuohon ja pääsiäisen virittelyä.. Sekä tipujen odottelua.

Tipujakin löytyi! Olin myös hyvin iloinen kun sain rairuohon joukkoon noita ihastuttavia oransseja ja vihreitä pikkutipuja. Niiden metsästäminen meinasi aluksi nostaa hieman verenpainetta. Tuppasivat loppumaan kaikkialta. Ostin myös lisäksi erikoispakkauksen jossa oli kuusi eriväristä tipua ja ne ovat majoittautuneet muoviruohon sekaan pienten suklaamunien kera tänään.

Olen yrittänyt vältellä kuraisia lahkeita viimeiseen asti, joten tungin viime kesän kirpputorilöytöhousut (1e!) äidin tekemiin säärystimiin ja tennarit (vm. 2005? italiasta) pitämään pakettia kasassa. Tämän vihreä-mustan kokonaisuuden kruunaa vielä musta huppari jossa on neonvihreitä palluroita koristeena. Suhteellisen kevät!

Olen muuten kärsinyt pienistä vaatekriiseistä nopeasti vaihtelevien säiden takia. Yöksi yliopistolle lähtiessä ei koskaan voinut arvata mitä seuraavana päivänä tulee taivaalta. Muutenkin on tehnyt mieli vetää päälle vain kaikista mukavimmalta tuntuvaa ja helppoa.

Torstaina 14.4 kävimme vastaavan opettajan ja toisen Radio Säteilyn tuottajan kanssa tutustumassa Kemi-Tornion ammattikorkeakouluun sekä heidän radio- ja äänitoimintaansa. Aamupäivällä kuuntelimme Radiofestivaaleihin kuuluvia luentoja ja iltapäivän vietimme kierrellen koulurakennuksissa. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy niin maailmanlopun alun meininkiä oli aamulla seitsemän aikaan Torniota kohti lähtiessä. Maailmanlopulta myös itsestäni tuntui, sillä olin Juhannustanssien jäljiltä nukkunut studion sohvalla jonkun 4,5h hyvällä lykyllä.

Mukavaa oli kuitenkin käydä kurkkaamassa miten toimintaan keskittyneessä ammattikorkeakoulussa hoidetaan radiotoimintaa ja miten houkuttelevalta äänipuoli oikein vaikuttaa.

Illalla studioon yöksi lähtiessä pitää olla evästä. Lähdin muistaakseni viikko sitten lauantaina yöksi päivystämään näillä eväillä; pari omenaa, kasvisgratiinia, vettä ja tummaa suklaata. Pitkä yö olikin.

Fiilistelyn vuoksi vähän meidän härväyskuvia. L:n ja H:n kanssa pidettiin hieman myyntipöytää perjantaina 15.4.


Ja A haastoi viimeisen Säteily-päivän kunniaksi sunnuntaina minut ja H:n pelaamaan Zombies!!! peliä. Tuumasta toimeen siis..

Homma alkoi nopeasti levitä käsiin ja zombit saivat kyytiä. H tottakai vei voiton sitten tappamalla pääzombien. Olen aika laiska aloittamaan pelejä joiden sääntöjen selittäminen kestää kauan ja siihen kuuluu kortteja joita et välttämättä osaa hyödyntää pelin kulkiessa eteenpäin. Zombies!!! kuitenkin nosti hieman noppapelien arvostustani.

Tämä on jo vanha kuva enkä edes muista minä kaikista näistä päivistä otettu. A ja H kurkkivat toisiaan meidän käytävä basessa jossa kuunneltiin radiota ja härvättiin ohjelmantekijöitä häiritsemättä :)

Päivitys oli ihan yhtä sekalainen kuin minäkin tällä hetkellä! Radio Säteilyhän siis loppui viime yönä kello 00.00 ja .. tunnen itseni omituisen ontoksi ja surulliseksi. Kolme viikkoa meni yllättävän nopeasti. Koitan alkaa tällä viikolla nukkua kaikkia univelkoja pois ja miettiä että kerkeäisinköhän tehdä jotain jopa. Minulla on vielä toinen päivitys tulossa Granden Downtemposta ja Radio Säteilyn Loppugaalasta / Loppubileistä. Se ilmestynee lähipäivinä.

Loppuviikkoa, pääsiäistä ja Innowationin Easter Mayhemia odotellessa.


2 kommenttia:

 1. Uuh, mielenkiintoinen päivitys. Alkaa pikkuhiljaa itselläkin himottamaan kameran ostaminen kun edellinen kuoli monta vuotta sitten.

  Mutta itse kommentointiin =D Onko tuo kahvila jokin uusi paikka? Näyttää olevan tosi kivalla paikalla joka tapauksessa. Karppausta ei myöskään kannata nostaa ihmeruokavaliona jalustalle, sillä itsellä se syy karppaamiseen on yksinkertaisesti se, että se pitää parhaiten nälkää, eikä tule mitään karkinhimoa joka viides sekunti.

  Jos helposti opeteltavista lautapeleistä tykkäät, niin suosittelen tutustumaan Pandemiaan ja Carcassonneen. Varsinkin jos kaveriporukassa on innokkaita lautapelaajia. ^^

  VastaaPoista
 2. Joo, tuo on Rinteenkulman "kulmassa" oleva uusi Mutteri. Hyvät näköalat, ihan ok kahvi, mutta hieman kalliit oheissyötävät :)

  Nälkä ei kyllä ole ollut sen kummemmin, etten meinaa kyllä hyljätä nyt tätä ruokavaliota kun olen saanut sen päälle opeteltua.

  Kaveriporukassa ei ole kovin innokkaita lautapelaajia niin juuri siksi tämä Zombies!!!kin oli suhteellisen random. Olen itse vähän kärsimätön niin en jaksa hirveän pitkiäkään pelejä pelata.

  VastaaPoista