lauantai 23. huhtikuuta 2011

Innowation

Pitkäperjantai alkoi siivouksella ja pääsiäisaamiaisella R&S:n kanssa.

Pääsiäislimppu on kyllä heikko kohtani.

Joku oli unohtanut kenkänsä matkan varrelle. Täältä näkee kuinka hiljaista oli pitkäperjantai aamuna kello 9 Rovaniemellä. Ainut mitä tuli vastaan oli neljä poliisiautoa. Kotia päästessä piti napata päiväunet sekä kuppi kahvia ennen kuin kerkesi edes ajatella illalla mihinkään lähtöä.

Parempi kuva meikeistä.

Ja tukka kerrankin hyvin.

Café Tivoliin piti jonottaa sisälle, mikä on suhteellisen harvinaista. Bongasin jonosta pari koulukaveria ja lyöttäydyin jonottamaan heidän kanssaan. 

J&A Innowation fiiliksissä.

Molemmilla tanssilattioilla riitti porukkaa ja Café Tivolissa oli ihmisiä heti kello kymmenestä lähtien. Tämä kuva pikkupuolen Deep Stagelta. Miinusta taas vain kahdesta asiasta; 1. lasituopit ja 2. naisten vessat. Tanssiessa piti taas vähän väliä putsailla kenkien pohjia lasinsiruista. Myös joku ihastuttava lady tipautti tuopin jalkojen juureen joten tänään olisi kenkien puhdistusta edessä.. Naisten vessojen kunto ja paperipitoisuus on kääntäen verrannollinen ihmisten määrään.

H ja miulla oli joku sormipyssy juttu..


Macio vs. Proteus menossa. Tuli tanssittua, vaikka setti olikin huonompi kuin Proteuksen ensimmäisellä Rovaniemen keikalla. Jotain jäi vain puuttumaan. Fiilis kuitenkin illasta hyvä ja tottakai meininki sekä ihmisten määrä oli kiitettävä. Odotin kuitenkin kaikista eniten viimeistä settiä joka jäi vähän laimeaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti