keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Häälook


Pääsiäisen lepoilusta löytyi aktiviteettiakin, lauantaina iltaohjelmistossa oli häät. Ei omat, vaan tuttavapariskunnan! Ja hääthän meinaavat lupaa pynttäytyä vähän paremmin. Työnsin siis vuotavan nenän taka-alalle ja koristauduin iltaa varten.


Olen saanut kaulassa olevat helmet joululahjaksi muistaakseni toissa jouluna tai sitä aiemmin ja ne eivät ole tätä ennen päässeet ulkoilutukseen. Tämän verran virallinen tapahtuma antoi kuitenkin myötä suhteellisen näyttävälle kaulakorulle, jota en oikein muuten osaa pitää.


Olisin niin mielelläni ostanut jonkun uuden mekon, mutta rahan huvetessa jonnekin muualle on priorisoitava. Olisi mukava omistaa yksi pikkumusta, jota voisi yhdistellä erinäköisiin asusteisiin, mutta kaapissa ei ole sellaista tällä hetkellä.

Voi tuota yksinäistä microdermalia.

Mietin vielä lähtiessä mustaa asuvalintaa, mutta kun tapasimme taksiseurueemme ennen häihin lähtöä (kaikki mustissa), tajusin että eipä vissiin hätää ole. Naimisiin menevä pariskuntakin on rock-henkistä. Juhlapaikalle saapuessa oli ilo huomata, että suurimmalla osalla häävieraista oli eksynyt mustaa vaatetta päälle. No, pakko kyllä sanoa, että nyt ei olisi ollut mitään muuta väriä päälle laittaakaan :D 


Vihkiminen oli kaunis, ruoka oli hyvää, kaason puhe koskettava, sulhasen esittämä kappale morsiolle liikuttava ja yleisilme illasta oikein mukava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti