torstai 11. huhtikuuta 2013

Not Obsessive, Just Collecting


Kuten on jostain aikaisemmistakin postauksista voinut huomata, allekirjoitan kaikki kynsien lakkaukseni Dependin kynsilakkamerkin alle. Tämä ei ole sponsoroitu postaus, olen vain täysin rakastunut peittäviin pigmentteihin sekä herkullisiin väriyhdistelmiin. Järjestin lakkoja kaappiin ja päätin laskea sekä kuvata kynsilakat samalla.


27 eri väriä sekä viittä erilaista cracked-lakkaa kuuluu kokoelmiin. Muutamia lempivärejä, sinistä ja violetteja on tuplakappaleet kaapissa odottamassa. Sävyt vaihtuvat ja niitä tulee lisää, joten jos suosikki löytyy niin sitä täytyy sitten ostaa kaksin kappalein. Uusimpia kevätvärejä, vaaleaa vihreää ja vaaleaa violettia kävin ostamassa shoppailuhimojen tyydyttämiseksi. Lakkoja tulee osteltua silloin, kun ei ole varaa ostaa mitään isompaa ja haluaa piristää itseään jollain uudella hankinnalla. Cubuksesta näitä herkkuvärejä saa edulliseen 2,5€/kpl tai 3,90€/2 kpltta.


Pari päivää vanhaa tummansinistä lakkaa elvytettynä mintunvihreällä crackedillä on tällä hetkellä kynsien iloksi.

Sairastelun jälkeen paino on alkanut taas pudota. Tosin aika tiukalla ruokavaliolla, sillä liikuntaa ei voi harrastaa vieläkään. Keuhkoputki tuntuu kipeältä pitkiä matkoja kävellessä ja röörit ovat alkaneet aueta vasta eilisen illan ja tämän aamun aikana tujumman nenäsumutteen avulla.
Maanantai.

Haaveilen nopeasta yhden päivän reissusta toiselle paikkakunnalle viikonlopuksi. Jos asiakasvarauksia ei ole, niin lähden käymään mamman kanssa tädin perheen luona pyörähtämässä. Tekisi varmaan ihan hyvää välillä poistua kotipaikkakunnaltakin hetkeksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti