tiistai 23. huhtikuuta 2013

"Burned At Both Ends"


Viikot vaan hurisee ohitse. Olen syönyt joka aamu viikon ajan puuroa päärynällä, kanelilla ja hunajalla sekä kaksi kuppia kahvia. Aamusyömisistä karsiminen ja lounaan tuhdittaminen on näköjään auttanut hieman tuohon iltasyönnin kontrollointiin, sillä paino on tippunut takaisin 64,8 kiloon, jossa käytiin viimeksi helmikuussa. En tajua edes miten aika on mennyt niin nopsasti. No, nyt on kuitenkin takarajaksi 60 kilolle asetettu 1.6. Piste. Ei poikkeuksia, ei löysäilyjä eikä selityksiä.


Kävimme kaverin kanssa myös juoksemassa viime viikolla. Emme kokeilleet oppimaani juoksutyyliä vaan hänen kaverinsa juoksukoulusta saamaa ohjetta. Sen mukaan pitää aloittaa juokseminen niin hitaasti kuin vain mahdollista ja juoksutöpötellä hengästymättä. Se näyttää todella tyhmältä, mutta pistää paikat kyllä kärsimään. Juostiin matkasta varmaan puolet ja en ole koskaan eläissäni ollut urheilullisesti itsestäni näin ylpeä.


Lauantaina kävin katsomassa ja kuvaamassa Ale ry:n hardcore-illan, jossa soittivat Tiistain Kyynel, Suohauta ja Terveet Kädet. Tuli vähän vauhtia muuten suhteelliseen hiljaiseen viikkoon. Olihan tuo energistä. Mukava nähdä, että 80-luvulla aloittanut bändi ei ole laittanut soitinvehkeitä kaappiin ja jaksavat vetää hyvällä energialla.

Terveet Kädet. Jossain tuolla puhelimen kameralaadun alla.

MOTIONLESS IN WHITE - Burned At Both Ends

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti