perjantai 26. huhtikuuta 2013

Go to hell and Black Craft


Jahas, se on taas perjantai. Viuuuuh ja viikonloppu on kohta tässä. Viikko on ollut summa summarum t-paitaisa, kuten alla olevista kuvista voi päätellä.


Ostin goottikirppikseltä Scarecrown bändipaidan, lähinnä selkäpuolella olevan painatuksen vuoksi. Go to hell toivottava pyhimys sulatti sydämeni ja jo valmiiksi leikeltu paita eksyi postissa luokseni. Leikkelin vielä vähän enemmän kaulusta laajemmaksi ja heitin paidan päälle nurinkurin. Sitähän ei kukaan huomaa!Kävimme keskiviikkona Comicossa syömässä, eli melkein heti pyörsin lupaukseni syödä kunnolla. Mutta onneksi tiukka BodyPump-tunti sekä lenkkeily ovat varmasti kuluttaneet tuon syömäilyn jo pois. Sekä, ilahduttaakseni itseäni, heitin käyttämästä pitkiä kalsareita farkkujen alla. Itsehuijauksen abc:llä olo on heti jo paljon väljempi ;D


Tilasin myös työkaverin kanssa Black Craft:iltä kaksi paitaa. Toisen Motionless In Whiten grumpy cat-version sekä "Hail satan and drink coffee" -paidan. Nyt on sitten uusia t-paitoja kevääseen ja kesään. 


8 kommenttia:

 1. oiii ihanaa nyt sinun ansiosta löysin tuon mahtavan nettikaupan ♥ kiitos !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mitään, suosittelen lämpimästi. Tilaus oli kuulemma helppo (tilasin ystävän kanssa kimppatilauksen jonka hän hoiti) ja paidat aivan priimakamaa :) Tosi laadukkaan tuntuinen paitakangas!

   Poista
  2. jess mahtavaa. oli kyl helppo tilata ! kauanko meni että tuli perille :) ?

   Poista
 2. Sun kämmenselän liljasi on aivan ihana! Mun lilja-halfsleeveni täyttää ihan kohta vuoden ja polttelee ihan pirusti saada uutta kuvaa, ehkä jatkaa sitä. Kelan takaisinperintä nyt vaan antaa vähän lisää aikaa suunnitella mitä haluaa ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah raha, mitä esteitä se luokaan! :) Mutta siulla on halfsleevessäsi ihanat värit! Harmittelen monesti etten ite ole niin väri-ihmisiä.

   Poista
 3. Voi ei kuolasin kanssa tota MIWin paitaa, seon aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ite totesin kanssa ystävälle, että piru ko on hieno paita. En oikein ole hyvä tuossa ulkomailta tilailussa niin oli mukava saada sen jonkun muun hoitoon :)

   Poista