torstai 18. huhtikuuta 2013

Kuvakatsaus


Kevät ei ole näyttänyt hirveän houkuttelevalta, mutta ainakin lumet ovat katoamassa. Harmaata, loskaa, kuraa ja pieniä kiviä, siitä on kesän tulo tehty. Tykkään vielä tästä ajasta, kun ilma on ampiaisvapaa ja päivät eivät ole liian kuumia. Liikkeellä ei tarvitse tuulettaa koko ajan ja mahtuu ajattelemaan.Vaatetukseen panostaminen on jäänyt sen varjoon, että tällä hetkellä mahdun mukavasti vain murto-osaan vaatekaapin vaatteista. Olen sitten tyrkkinyt pakkelia naamaan senkin edestä. Kokeillut eri vaihtoehtoja, innostunut ja tyrmännyt niitä. Miettinyt uusia lävistyksiä, mahdollisia muokkauksia ja paranteluja. Toinenkin microdermali alkaa keikkua vinossa uhkaavannäköisesti. On vain ajan kysymys milloin jalkalaatta alkaa nousta esille ja koko koru pullauttaa itsensä ulos. Lyhyt ilo, mutta olivathan ne kauniit. Ja lakkaillut kynsiä kevätväreihin, kun ne eivät ulkona vielä oikein loista.


Sekä syönyt terveellistä ruokaa, koska olisi mukava mahtua loppuihinkin vaatekaapin vaatteisiin sen kummallisemmin änkeämättä. 

Instagram tuottaa minulle päänvaivaa. Saatan julkaista siellä kuvan, katsoa sitä hetken, sitten tyrmätä ja poistaa sen. Puhelimen kamera on surkealaatuinen ja tuntuu typerältä kuvailla asioita rakeisiksi. Sen lisäksi puhelimeni instagram-sovelluksen kuvanmuokkaus ei toimi halutulla tavalla ja kaikki kuvat ovat hipsterinhaaleita. Tykkään itse kontrastisuudesta, väreistä ja wow-elementeistä. 

2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin tänään sun blogisi vähän sattumalta, ja olen lueskellut sitä tuolta alusta asti jo johonkin puoliväliin asti. Kiva lukea sun elämästäsi ja katsella kuvia, tykkään tästä tyylistä, että kertoilet vähän kaikesta (saa mun mielestä vähän raskaammistakin asioista avautua)eikä blogilla ole selkeää yhtä teemaa, kuten aika monilla blogeilla on. Omani on yhtä sillisalaattia. Toivottavasti jaksat jatkaa, tää ainakin tykkää :) P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella mukava kuulla! Lämmitti mieltä kovasti tällainen kommentti pitkän viikon jälkeen :)

      Poista