maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pikareissu Oulussa


Kävin viikonloppuna yhden yön pikareissun Oulussa. Olen joskus aikaisemminkin maininnut pienestä kammosta tuulivoimaloita kohtaan. Niitä on ottanut ja noussut Rovaniemi - Oulu välille nyt kuin sieniä sateella. Jännää matkustaa autossa ja katsella noita äänettömiä isoja valkoisia ihmisen rakentamia monumentteja, jotka kaikessa hiljaisuudessaan pyörittävät meille sähköä.Pysähdyimme mennessä Merihelmissä kaffella. Joku naisparka melkein taittoi niskansa tuijottaessaan naamavärkkiäni ostaessani kahvia tiskiltä. Naisparka, mutta hyvä että hänenkin elämässään oli nyt joku jännityksen hetki. Itseäni ei tuijottaminen hirveästi haittaa, kävi vain heti mielessä, etten kai ollut aamulla lettiä ajellessa vetänyt mitään suuresti vuotavaa verivekkiä takaraivoon :D Pikainen peilitarkistus ja totesin, että pää näytti omiin silmiin ihan normaalilta. 


Oulussa kävin hyvän ystäväni luona porkkanakakkukahvilla sekä ensimmäistä kertaa katsomassa hänen asuntoaan siellä.


Tullessa takaisin päin pysähdyimme syömään vietnamilaisessa ravintolassa.Yritän selvästi terapoida itseäni tottumaan noihin tuulivoimaloihin kuvaamalla niistä materiaalia mahdollisimman paljon. Putoamispainajaisistakin selvittiin benji-hypyllä, niin ehkä tämäkin tästä.

Viikonloppu tuntui reissun takia hujantaneen niin nopeasti, että maanantai tuli vastaan aika puskista. Nyt puksutetaan taas työviikkoa. Syksyisestä kuraloskapaska-säästä huolimatta kevät näyttää olevan tulossa. Jee, kohta saa kaivaa pyörän esille! Ja olokin alkaa levon ansiosta helpottua keuhkoputkitulehduspelkojen varjosta.

2 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHH HYI EIKÄ TUULIVOIMALOITA ;__; laita nyt vielä vesitorneista kuvia. Ja mastoista. Ja poijuista. Ja sähkölinjoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi, poijuja en olekaan muistanut hetkeen :<< Tuo suora on aivan hirveä. Monen kymmenen kilsan päästä alkaa näkyä, että siellä siintää eka tuulivoimala. Good to know, etten ole yksin hätäni kanssa!

      Poista