lauantai 6. huhtikuuta 2013

Näyttelyn avajaiset ja Oleanna näytelmäKävimme tiistaina Veli-Matti Varjon näyttelyn avajaisissa Arktikumissa. Katsoimme tyvärten kanssa upeasti valmistetut lasityöt läpi ja kuuntelimme musiikkiesitykset. Mies ja kitara esityksen kaksi kuvaa löytyvät tuolta valokuvausblogin puolelta.


Näyttelynavajaisseurana Erika ja Johanna.
Taiteilija itse. Täältä löytyy hänen ylläpitämänsä Varjo Gallerian nettisivut.

Arktikum on kyllä kaunis rakennus, kun sinne eksyy oikealla hetkellä. Pari kuvaa vuodelta 2011 Arktikumin julkisivusta löytyy myös täältä

Kulttuurikevät on aloitettu, sillä tiistain näyttelynavajaisten lisäksi kävin katsomassa Lapin ylioppilasteatterin Oleanna näytelmän ensi-illan perjantaina. (Facebook event täällä.) Esityksiä on jäljellä vielä rutkasti, jos joku rovaniemeläinen sattuu tätä selailemaan. Oli katsomisen arvoinen näytelmä, vaikka alku lähtikin hieman konstikkaasti liikkeelle. Juoni ja käänteet keräsivät tuulta siipiensä alle puolen välin jälkeen, kun tarina alkoi nopeasti eskaloitua. Näytelmä jätti miettimään valtaa, syytöksiä sekä oikean ja väärän häilyviä rajoja.

(© Pasi Hakkio. Kuva täältä.)

Hymyilyttää kovasti, kun joku on eksynyt blogiin ja käynyt klikkailemassa noita "En jaksanut lukea"-merkintöjä postauksiin. Yritys on ilmeisesti ollut kova, mutta eihän sitä aina jaksa :D Hyvähän se on ilmaista jos on ollut ihan kuollettavan tylsää. Osa on sentään jaksanut kuvat käydä selailemassa ilokseen. Sori, meitsin elämä ei ole mitään high class glamouria, suuria tunteita ja kalliita shoppailuja. Varsinkaan tässä kuussa, kun kuukauden rahamenot ovat suurennuslasin alla. Yritän budjetoida mihin rahaa menee ja teenkö turhia hankintoja sekä mistä voisin luopua.

En ole harmikseni saanut aloitettua vielä juoksuhaastetta, sillä nenä on vieläkin aivan tukossa, kurkku karhea ja flunssa hiertää aikalailla. Toivottavasti sitten ensi viikon puolella.

2 kommenttia:

  1. Hih, nauratti tuo että joku oli täpsinyt noi en jaksanut lukea-kohdat. Mä olen nyt noin viikon aikana lukenu tän koko blogin alusta loppuun ja voin sanoa että tykkään! (ei kai haittaa että kehuu kahteen kertaan :)) Kiva sekoitus kaikkea mahdollista! Ja hyvin oon jaksanu lukea, en vaan jaksanu täpsiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei apua, kiitos paljon :D Mukavaa vaan, että jaksaa viihdyttää! Jää ihmeessä seurailemaan.

      Poista