tiistai 9. huhtikuuta 2013

Uusi objektiivi ja InstagramKoska köyhällä ei ole varaa ostaa uusia kuvausvehkeitä, voi luottaa siihen, että työkaveri ainakin ostaa kamera-aiheista sälää lahjaksi huvin vuoksi. Ne, jotka kerkesivät jo loukkaantua, että perkeleen porvari, turmelee objektiivin kinuskipullalla niin valaistaan sen verran, että kyseessä on muki eikä oikea kuvausvempele.


Nerokasta! Voin leikkiä suurta valokuvaajaa juodessani Finrexiä kinuskipullan kanssa töissä. Kiitos Erika!


Ja jotta saadaan ylettömät jo valmiit hipsteripisteet vielä taivaisiin.. 


Tuli myös rantauduttua Instagramiin sunnuntaina, kuvaa klikkaamalla pääsee perille. Olenhan mie yksinäni siellä "bloggaillut" jo melkein vuoden, mutta päätin nyt julkaista tuon profiilin ja vähän läiskiä itseäni naamalle sen ylläpitämisen kanssa. Siellä tulee varmaan olemaan aika yleisiä, inspiroivia sekä työläheisiä kuvia sekaisin. 

Lisäsin Instagram-painikkeen myös tuonne oikealle sivulle Links-kohdan alle, että sieltäkin pääsee  perille, jos haluaa kurkkia onko mitään tapahtunut eikä käytä Instagramia tai jaksa seurata sitä aktiivisesti. Vavise sosiaalinen media, sitä varmaan kuuluu kohta jokaikiseen pikkujuttuun missä voi vain olla ja elämä leviää interwebsiin kuin jokisen eväät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti