torstai 2. toukokuuta 2013

Alkuviikko ja vappu


Liikuntaa, ruokaa, töitä, liikuntaa, unta, töitä jne. Hirveesti muuta ei päässä sitten rullaakaan. Oon ravannut lenkillä ja vetänyt salaattia. Paitsi vappuna, joka on kyllä iiiso häpeätahra ruokailuissa, mutta nyt sitten taas loppuviikosta julmetusti lisää liikuntaa.


Mutta liikuntahan ei haittaa, sillä kesä on tulossa. Ihanat ilmat, sula kuiva asvaltti ja Rovaniemen maisemat. Jäät lähtivät tänä aamuna, maanantaina (yllä oleva kuva otettu silloin) oli vielä ihan hyistä ja jäistä Kemijoessa. Nopsaa se muuttuu.Vappuna istuttiin tuttavapariskunnan kanssa meillä iltaa, pelattiin Metal Mania Aliasta, syötiin sekä juotiin. En tiiä kuka tuon pelin kysymykset on keksinyt, mutta oma tietämys ei meinannut riittää edes alkajaisiksi. Sain vain skippailla kortteja ja ihmetellä että mitä nää biisit ja bändit on mitä kysellään apua!
Sitten hipsittiin illan päälle baariin. Rento ja mukava vappu siis takana. Keskiviikko ei tuntunut ollenkaan vapaapäivältä ja vietinkin siitä puolet pyöritellen työinfoja, upoten kuvagallerioihin, käsitellen kuvia ja öhnötellen. Sekä sivistin itseäni ja katsoin ensimmäistä kertaa Schindlerin lista -elokuvan. Se osoittautui oikein hyväksi pläjäykseksi, mitä nyt kolme tuntia liikkumatta telkkarin edessä on aika pitkä aika pönöttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti