tiistai 7. toukokuuta 2013

Terveellinen elämä


Harrastin viime viikolla liikuntaa päälle kuusi tuntia. Olemme ottaneet kaverin kanssa haasteeksi käydä ryhmäliikuntatunneilla kahdesti viikossa ja olen sen lisäksi lenkkeillyt urakalla. Fiilis omasta kropasta on hyvä, kun on sellainen pieni liikunnan jälkeinen pakotus koko ajan päällä.
Ostin vahingossa myös maailman pahimman makuista raejuusto-välipalaa. Menin nälissään eilen kauppaan pumpin jälkeen ja innostuin kokeilemaan jotain uutta. Hirveä virhe. Kuka ihme näitä oikein suunnittelee? Raejuustoa, cashew-pähkinä muretta sekä kuivattuja ananas, appelsiini ja papaija palasia. Yäääh, hyi. Oon normaalisti sellainen tyyppi joka ei heitä mitään ruokaa pois, mutta tämä oli jotain niin kuvottavaa. En voinut muuta, se on ainut puolustukseni. Kaavin hetken vaan noita murusia tuosta päältä ja tulin siihen lopputulokseen että hyi. Toinen vaihtoehto olisi ollut räjäyttää koko moska. Maistakaa, ihastukaa tai vihastukaa ja miettikää sitten mitä teette lopuille.


Sunnuntaina toinen microdermali päätti puskea itsensä ihon läpi näkyville. Ei taaskaan draamaa, vain korusta kiinni, napakka veto ja se oli siinä. Merisuolavedellä vähän huuhtelua ja nyt annetaan ihon parannella rauhassa. Hieman on alaston olo. Näköjään nenän yläpuolella minulla ei näytä pysyvän mikään lävistys. Noh, onneksi on uusia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti