torstai 30. toukokuuta 2013

Parantumisia


Flunssa on pitänyt otteessaan ennätyksellisesti viikon päivät. Yöt on menneet yskiessä ja olo on vähän öh huonosti nukuttujen yöunien vuoksi. Toivottavasti tää tarkoittaa sitä, että kaikki kesän flunssat tulivat kerralla enkä sairasta enää ennen syksyä.


Kaupungissa on kuitenkin ihan täysi kesä. Asteita tälläkin viikolla ollut +23 - 27 joka päivä. Itelle riittäis kyllä tuo kaksikymmentäkin ihan hyvin, mutta nautitaan nyt ennen kuin kylmyys palaa pohjolaan! Olen viettänyt aikaa enimmäkseen töissä ja kotona illat lepäillessä. Maanantaina kävin pyörähtämässä terassilla limukalla muodon vuoksi, sillä sää oli todella kaunis. 
Olen yrittänyt helliä sairasta kehoa paremmalla ruualla. Potuttanut viettää kauniit päivät sisällä sohvannurkassa yskiessä ja niistellessä. Tein maanantai-iltana halloumijuusto-minitomaatti-ruisleipiä oreganolla höystettynä. Vajaa 10 minuuttia uunissa ja voilà, täydellistä.


Tiistaina töiden jälkeen kävimme työkaverin kanssa pikapikaa kenkäkaupassa ja muistin miksi en tykkää käydä kaupoilla. Löysin täydelliset, juuri jalkaani sopivat, mukavasti jalkaa tukevat ja minun tyyliset ballerinat. Koko vain oli yhden numeron liian iso ja pari koko Suomen liikkeiden viimeinen. Suru meinasi tulla puseroon, googlettelin noita Jana-merkkisiä kenkiä illalla sohvannurkasta useamman tovin, mutta en löytänyt samanlaisia mistään.


No, mutta parempia aikoja kohti mennään. Uskon flunssan alkavan luovuttaa, siihen malliin on räkä päästä irronnut. Kesänmerkit alkavat myös toteutua, sain kolmannen duunin taas kesäksi. Ihana painaa pitkää päivää ajattelematta sen kummoisempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti