lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hankintoja ja voileipäkakusta haaveilua


Öh. Oon venytellyt päivitystä viikon, kuvat ovat olleet valmiina mutten ole jaksanut vain kirjoittaa kuvien joukkoon mitään ja julkaista. Syntinsä kaikilla, omani ovat laiskuus sekä mässäily.


Omaan silmääni näytän ihan siltä, että olisin naisen vartaloon eksynyt grindcorepunkbändin laulaja. Töihin tossa vissiin menossakin, että lienekö siitä mitään haittaa. Ostin Torture Killerin paidan bändin keikalta tossa toukokuun alussa. Hyvä paita, muttei löytynyt mitään nasevaa printtiä selästä. Edellisen Torture Killerin paidan selässä luki "I only date crack whores", mikä minusta on parhaimman luokan läppä, sillä näytän justiinsa siltä :D


Kävin lakkiaisissa viime viikonloppuna ja söin paaaaljon voileipäkakkua, sillä se on suuri heikkouteni. Ja kun sitä saa noin kerran kolmessa vuodessa (enemmän voileipäkakkua arkeen!), pitää syödä niin että meinaa tukehtua suolakalan palasiin.Ostin myös second handinä Alcatraz-merkkisen topin kaikennäköisillä härpäkkeillä. Toppi istuu todella nätisti ja on juuri sopiva. Olen odottanut löytäväni tällaisen kankaisena versiona monta vuotta ja now it's mine! Ja mitä teenkään? Laitan sen kaappiin ja ihailen sitä aina välillä :D Pitää koittaa laittaa ehkä päällekin joku päivä. Ei ole tullut vain ulkoilutettua itseään sillä tavalla, että se vaatisi muuta kuin farkut ja t-paidan päälle.


Johonkin matkalla jonakin päivänä menneellä viikolla. En enää muista milloin ja miksi. Olipas antipäivitys, pari kuvaa ja vähän sekalaista tekstiä. Tykkään kyllä kirjoittaa heti kuvien oton jälkeen, niin postauksessa on jotain järkeäkin. Oon vaan seikkaillut tuolla Instagramin ihmeellisessä maailmassa niin blogi on meinannut unehtua. Oon tainnut järjestää itselleni pienoisen addiktion, hups!

Ja 110 lukijaa, hui! Lämpimästi tervetuloa uusille naamoille!

2 kommenttia:

  1. Laita tuosta topista päällä nyt ainakin tänne blogiin kuvaa niin ei ihan käyttämättömäksi jää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan kuoriutua laiskuudestaan joku päivä! :D

      Poista