tiistai 11. kesäkuuta 2013

My evening as a zombie girl


Olimme työkaverin kanssa kuukausikaupalla miettineet naamani ehostamista parempaan suuntaan. Mielessä oli käynyt pyöräyttää jonkinnäköinen kallomaski väkerrys. Lauantaina Erika otti meikkivehkeet kauniiseen kätöseen, alkoi ehostushommiin ja hyvähän siitä tuli! Luvassa siis kuvapläjäys maskista sekä sen tekovaiheista.


Voilà, 1,5h meikkaamisen jälkeen kaikki näytti oikein pärstääni sopivalta. Oli jotenkin surullista myöntää itselleen, että näytin paremmalta maskin kanssa kuin ilman sitä! Osaa tuo Erika vaan taiteilla, sitä ei voi kieltää. Pysyispä itelläkin meikkitavarat tai edes kynä yhtä hyvin hyppysissä. Välillä tuntuu pelkän tavallisen eyelinerin laitto kunnon haasteelta aamuisin. Nyt kyllä tiedän miten pukeudun halloweenina! Maski oli niin hieno ja vaivalla tehty etten raaskinut pestä sitä pois. "Kaupungin kaheli" -pisteitä keräillen lähdin siis ihmistenilmoille tämän näköisenä. Eniten huolestuttivat niiden kahden kommentit, jotka kävivät tarkistuttamassa, etten oikeasti ole tatuoinut naamaani! :D Ei tällä kropalla meikäläisestä tulisi ihan zombie girl mallia. (vrt. Zombie Boy Rick Genest)


Aamuyöllä 25 minuutin naamapesun aikana kävi kyllä mielessä, että se vedenkestävä eyeliner ei ehkä ollut se paras vaihtoehto osaan naamaan kohdista. Tulipa kuitenkin syväpuhdistettua naama pariin otteeseen!


Hellittelen kallomaskissa työkaverin uutta kämppiskisua, joka ei halunnut oikein pysyä sylissä tai ylipäätänsä muutenkaan paikoillaan. Miten joku eläin voi olla noin pieni ja suloinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti