perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesä kesä kesä.. melkein!


Ulkona on 22 astetta lämmintä! Kesä tuli pohjoiseenkin. Piti kääriä housujen lahkeet töissä ja heittää villaneule laukkuun. Upea ilma, kesän ensimmäinen perinteinen eskimo-puikko täytyi käydä hakemassa töihin tullessa.


Saatiin joku aika sitten väriteltyä toinenkin lilja kädestä valmiiksi ja olen saanut venytettyä vasemman korvan 14mm. Oikea hinkkaa vastaan ja venyy todella hitaasti, joten annan sille enemmän armonaikaa. Olen itse pitänyt sellaista 3-4 kuukaudessa 2mm vauhtia venytyksessä. Ja nenäkorukin alkaa voimaan paremmin noin  viikon pidon jälkeen, parempi niin, nimittäin kohta alkaa tulla lehti puuhun ja nenä valua.


Käytiin korkkaamassa "kesän" eka terassisiideri eilen Erikan kanssa kaupunkireissun jälkeen. Oli mukava käydä kiertelemässä pikaisesti vaatekaupat jääkiekkomatsin aikaan, ei ollut paljoa muita ihmisiä liikenteessä! Tein vähän löytöjäkin, täytyy ehkä jossain asukuvassa esitellä. 


Uusi projekti "naisellisempia vaatteita" lähti hyvin käyntiin ja yritän vähän rajoittaa noiden bändipaitojen päälle vetämistä sekä panostaa parempaan pukeutumiseen. Kestää varmaan ehkä taas viikon, mutta koetetaan nyt kuitenkin!


2 kommenttia:

  1. Mitennii melkei, tääl on 30 astetta ja mä läkähdyn! xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, täällä kävi vaan +23 asteessa ja mie ootan koko ajan että alkaa tulla lunta. Siksi melkein :D Täällä Rovaniemellä ei koskaan tiedä herääkö aamulla ja on yhtäkkiä joku +3 astetta vaan.

      Poista