sunnuntai 5. toukokuuta 2013

"Linjausmusta" näyttelynavajaiset


Perjantaina oli työkaverin (työystävä kuulostaa tosi omituiselta, vaikka minusta ollaan enemmän ystäviä kuin kavereita) näyttelynavajaiset Varjo Galleriassa. Suosittelen käydä kurkkaamassa, jos sattuu olemaan rovaniemeläisiä tai paikkakunnalla. Mustalla todella pigmenttisellä tatuointimusteella tehtyä tatuointitaidetta sekä maalauksia.


Tuli perjantaina ihan hirmu kiirus polkia töistä kukkakaupan kautta kotiin syömään ja sitten näyttelynavajaisiin, mutta kerkesinpäs. Vein violetteja kukkia tuomiseksi sekä olin niin polleana ylpeydestä kuin työkaveri voi loistavasti onnistuneesta näyttelystä vain olla.Kotiuttaisin nuo kädet nanosekunnissa, jos oisin varoissani. Kevyesti heittämällä lempparityöni näyttelystä pienen mustan pääkallomaalauksen kanssa (jota ei näy tässä kuvassa).

Työt olivat upeita, tuttuja oli avajaisissa sekä avajaisvieraita viihdyttänyt Astral Shepherds oli miellyttävää kuunneltavaa. Kaikin puolin mukava perjantai-ilta.


Lauantaina kävin kokeilemassa viiden tunnin verran burleskikurssia. Tuli huomattua, että tuo itsetunto (ja naisellisuus) on vielä hukahkossa, ehkä se sieltä joskus löytyy. Tunsin itseni yhtä sulavaksi kuin silloin, kun Kreivitär opetti minulle ensimmäistä kertaa tankotanssia. Oon kehonkieleltäni rento kuin rautakanki ja sulava kuin limainen silakka. Mutta siitä ei sen enempää eikä kuviakaan!


Ps. Uusi "vesileima" kuviin tuli pyöräytettyä. Aika perus, enkä saanut logoani yhdisteltyä siihen oikein mitenkään nätisti. Mutta ainakin kuvan alkuperä näkyy selkeästi. 

Onko ihan jees? Vihaa, rakkautta vai neutraaliutta? Kaipaavatko sinusta kuvat vesileimoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti