lauantai 25. toukokuuta 2013

Naisellisesta sairaaseen
Muistin ulkoiluttaa maaliskuussa ostamaani verkkopaitaa alkuviikosta! Maanantai, tiistai ja keskiviikko menivät todella hyvin "naisellisemman" pukeutumisen parissa. Mutta sitten sain flunssan! Torstaina ja nyt lauantaina töissä käydessä olen pitänyt mahdollisimman kivalta päällä tuntuvia t-paitoja. Perjantai meni kokonaan peittojen alla sohvalla maatessa erinäköisten elokuvien parissa sekä kuumeen seilatessa.


(Kuvakaappaus youtube-videolta. Video täällä)

Ja melkein jäi sanomatta, että onhan toi paita style, kun Rakel Liekilläkin näytti olevan melkein samanlainen (ellei jopa sama) paita päällä Suomen Euroviisujen Esikatselumaratonissa 11.5. TV2:sella. Kyllä nyt on haaiifääshön.
No, eiköhän tämä flunssailu tästä taas, kun lepäilee vielä ainakin yhden illan tekemättä mitään töiden jälkeen. Pitää alkaa popsia vähän enemmän vitamiinipitoista ruokaa ja koittaa pysyä terveempänä. Edellisestä flunssasta on about se puolitoista kuukautta, että ei kerennyt kyllä kauaa terveenä pysyä. Enkä kyllä muista milloin miulla viimeksi olisi ollut noinkin reippaasti kuumetta, normaalisti on vaan vähän lämpöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti