sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Aikainen kesäviikonloppu


Perjantain ja lauantai kesätunnelmiin päästiin parhaimmillaan +24 asteen lämmöillä.

Todiste siitä, että lahkeet piti kääriä perjantaina.

Lauantaina alkoi pukata lehteä puuhun.
Ja rasti seinään, mie poistuin kotoa omasta mielestäni hyvin hyvin lyhyissä shortseissa. Ostin uudet shortsit torstaina Seppälästä työkaverin kannustamana. Ja lauantaina, hiostavan kuumuuden noustessa, päätin lähteä nauttimaan terassi-ilmasta ne jalassani. 

Paita: Gina Tricot
Shortsit: Seppälä
Laukku: EMP
Ballerinat: Citymarket

Päälläni oleva Gina Tricotin paita on jo niin vuosia nähnyt ja paljon käytetty, että printti alkaa rapistua päälle. Harmi, paita on ollut luottovalinta jo pitkään. Odotan ensimmäisen reiän ilmestymistä suurella surulla, kangas alkaa olla sen verran ohuehko.

Oli hieman alaston olo, kun vaaleat kalkkunat paistoivat kilometrin päähän. Hyvinhän tuosta kuitenkin selvittiin. Istuskelin tosiaan varjossa terassilla siideriä siemaillen. Ei tuppaa iho tykkäämään tuosta auringossa grillailusta, eikä kyllä tatuoinnitkaan. Mikään ei ole inhottavampi tunne, kuin olla ylt'ympäriinsä rasvattu tahmealla kolmekymppisellä lasten aurinkorasvalla ja yrittää sitten nauttia olostaan ulkona. Mielummin istuu varjossa, pääsee helpommalla.

2 kommenttia:

  1. ihana kesä-aino! <3 kyllä noita sääriä kelpaa esitellä, kun on niin komeita kuviakin niissä. shortsit useammin jalkaan hep! ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Kyllä on vielä vähän totuttelemista, kuten minut tunnet :D

      Poista