perjantai 29. maaliskuuta 2013

"Where The Wild Roses Grow"


Täppii, leimaa, tatskaa, tarraa, ihan miten kukainenkin haluaa asian ilmaista. Itellä kulkee jostain syystä sellainen järjetön puistatus aina täpin ja tarran kohdalla. Uusi tatuointi siis jalassa ja reiden tatuoimisneitsyys on nyt mennyttä.


Tuli kyllä tosi iso ruusu, mutta onhan tuota reistäkin siunaantunut tähän kroppaan. Ei lopu tila ainakaan ihan heti kesken. Tosin, elän varmaan taas tovin muistellen viimeisten kohtien värittelyistä johtuvia kivunväristyksiä.


Seuraavaksi pitää sitten varmaan treenata kylki niin hyvään kondikseen, että voidaan nätisti jatkaa yläreidestä ylöspäin. En pidä hirveästi reisistä, en muiden enkä omistani, niin on jotenkin mukava katsoa peiliin ja kiinnittää huomionsa johonkin muuhun kuin oman reiden massiiviseen kokoon. Tosin tämä tatuointi kuuluu niihin "esitellään vaan uimahallin suihkuosastolla" -sarjaan. Meikäläistä ei varmaan ikinä nähdä noin lyhkäsessä minarissa tai shortseissa, ellei tulevaisuudessa sohvalla makaaminen jotenkin mahdottomalla tavalla ala kiinteyttää makaajan kroppaa.

Kukkanen näyttää pienehköltä näissä kuvissa, mutta on about sellainen 20cm x 20cm tyylinen kompleksi. Olin alunperin selittämässä, että tatuointi on ison kämmenen kokoinen, mutta tuli epävarmuutta, että kuuluvatko sormet kokonaisuuteen "kämmen" vai eivät ! :D*

Ps. Pari ruusuaiheista kappaletta. Olen alkanut kuulla asiakkaiden ajanvarausaiheet kappaleina. Sealin Kiss from a rose soi samantien, kun joku varaa ruusutatuoinnille ajan. Samoiten karhu/ metsä / susi yms. aiheet alkavat rallattaa päässä W.A.S.Pin Wild Childia. Voin kertoa, että on todella raivostuttavaa.


NICK CAVE & THE BAD SEEDS with KYLIE MINOGUE
Where The Wild Roses Grow

SEAL - Kiss From A Rose

"You remain,
my power, my pleasure, 
my pain, baby."

Pps. Tänään duunia ja sitten kolme päivää vapaata (jee, spesiaalia!) ja hääjuhlat. Flunssakin alkaa räästä huolimatta siirtyä taka-alalle, niin eiköhän tämä elämä taas tästä.

5 kommenttia:

 1. Tosi komee leima tuli jalkaan!

  Ja kiva että flunssa on kaikkoamassa tuntuu et ois joku flunssa aalto menossa. Onneks en ole itse joutunut uhriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! :)

   Ja pitkä aalto onkin. Vaikka pahin flunssakooma katosi, niin nenä sen kun tuntuu vuotavan yksinään :D

   Poista
 2. Uu, kiva tattoo! Ruusut on kyllä aina kauniita, mäkin meinasin jalkaan laitattaa pari vuotta sitten, mutta päädyin sit kirsikankukkasiin ja ehkä ne olikin enemmän mulle omiaan.. :)

  Tatska kuumehan tässä kasvaa kun blogiasi selaa. :P Onneksi kahden viikon päästä olis aika pitbulliin niin saa kätönen vähän lisää mustetta.

  Nii ja täppi sana tatskalle on on musta ihan ok mut toi tarra! Kauheinta ikinä. Yäääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on.. :D Joo, nukkumatti taitaa jo kutsua ennenkuin on edes kunnolla ilta tai kerennyt edes lonkeroa avata..

   Poista
  2. Olen kuullut tuosta tatuointikuumeen levittämisestä aikaisemminkin! :D Äh ja itelle toi täppi on vielä pahempi kuin tarra. Huh, tapansa onneksi kullakin puhua.

   Poista