maanantai 11. maaliskuuta 2013

Lauantain keikkailta

Piti vetää tukka sivulle, sillä uloskasvava microdermal ei ole mitenkään hirveän nätti näky.
Lauantai-iltana väsytti, mutta koska olin menossa ns. töihin niin ei auttanut kuin niellä väsymyksensä ja meikkailla itsensä keikkakuntoon yhden siiderin voimalla. Ja onneksi lähdin! Ei ollenkaan haitannut olla liikenteessä varovaisen optimistisena, Black Light Discipline tuli ja räjäytti illan. 

BLD lavalla ja Dominiasta Anton Rosa sekä Dmitry Rischo, soitossa Serene-kappale.
Ei ole Grandessa hetkeen nähty Black Light Disciplinen ja Dominian kaltaisia keikkoja. Harmi, että paikalla oli suhteellisen vähän porukkaa. Rovaniemeläiset ovat ilmeisesti hieman turtuneet raskaampien keikkojen ylitarjontaan. Oli mukava nähdä kerrankin jotain muuta kuin keskimäärin neljä miestä seisomassa lavalla tukka silmillä, tätä kun valitettavasti on tarjolla suhteellisen usein. Sain otettua hirmuisen määrän hyviä kuvia ja nyt pitäisi vain alkaa kuvankäsittelyohjelman laulaa.Pitihän se kotiuttaa molemmat BLD:n levyt sekä huppari. Totesin tuossa kyllä lauantai-iltana ihan bändin jäsenillekin, että kuulostavat paljon paremmalta livenä kuin levyltä, mikä on harvinaista se. Minusta levyjen miksaus ei ehkä ole aivan onnistuneimmasta päästä. Toivottavasti näen bändin keikalla joskus toistekin!


BLACK LIGHT DISCIPLINE - Tides

Seuraavan kerran odotetuin keikkasetti on toukokuussa, kun lavalle astuvat Torture Killer sekä miehekkeeni yhtye Ravage Machinery. Lauantainen keikkasetti muistutti minua siitä, miksi keikoilla on hauskaa, kun oikesti näkee ja kuulee yhtyettä josta tykkää. Eikä aina vaan sitä sammaa pientä, hät hädässä harjoiteltua ja reenikämpältä just revittyä. Tuli kaipuu oikeille keikoille.

2 kommenttia:

 1. Ei hemmetti! Enpä ole aikaisemmin tainnut tuota Black Light Discipline kuulla. hyvältä kuullosti! Ja siinä oli jotain ihan mielettömän tuttua!

  Kuulosti nimittäin hyvin hyvin paljon samalta kuin joskus teininä tykätty bändi Chevi Eye.. mutta mutta! pieni tutkimus (ja kaverilta varmistus) niin sama heppuhan se laulaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, no sitten! Itse olisi ennen jälkimmäisen lauseen lukua selvitellyt että yhtye on vähän kuin Suomen hillitty ja parempi versio Deathstarsista ja muistuttaa soundillisesti hieman raskaampaa Dope stars inc:iä. Että yhtäläisyydet olisivat johtuneet siitä :)

   Poista