perjantai 15. maaliskuuta 2013

"Absence of light"

Auringon paluu pitkän pimeän kauden jälkeen, orastava kevät, lämpimät päivät, leffassa käyminen, tatuoinnin väritys, pannukakut ja tyytyväiset asiakkaat. Niistä on tämä viikko tehty. Koitan olla hukkumatta johonkin apatian syövereihin ja muistaa mikä on tärkeää sekä mistä kannattaa iloita. Aina se ei irtoa ihan toivotulla tavalla, mutta parhaansa sitä yrittää. Ja annan itselleni mahdollisuuden olla myös huono ihminen, sillä kukaan ei ole koko ajan hyvä ja reipas halkeilematta jostain suunnasta.Kevät näkyy myös meikeissä, villien luomivärisävyjen paluu on tapahtunut. 


Ja vaikka pastellisävyt saavat ihoni kananlihalle ja oksun nousemaan kurkkuun, pystyy tästä tämän vuoden muodin kakofoniasta nauttimaan sitten kynsien merkeissä. Oikeasti, mitä hittoa? Ei ole ihmekään, kun ei tule ostettua mitään uutta vaatekomeroon. Rahapussien nyörien roikkuessa tosin löysänä ja pussin lepattaessa tuulessa tyhjänä, mutta kuitenkin! Ois ees kiva haaveilla uusista vaatteista. Nyt en enää haaveile, epäistuvien paitojen lisäksi vaateliikkeet tarjoavat nyt myös ihan kumman muotoisia ja näköisiä housuja.

Parempi sijoittaa vain bändihuppareihin, ne ovat ainakin ajattomia sekä neutraaleja.

On niin hienoja ja eteerisiä kuvia, että vedetäänpä mielikuvat paskaksi tällaisella giffillä tähän loppuun. Ja vähän rääshiä kanssa loppumusiikiksi. Ei mene ihan hienosteluksi ja filosofoinniksi koko homma.


"Hmm, juu, hehe, ÄÄRGH!"

DEATH ANGEL - Absence of Light

2 kommenttia: