sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

"To feel your insides burn away"Yllä olevassa kuvassa komeilee toinenkin uusi paita, jonka ostin menneellä viikolla. Musta avoin huppari edespäin pitenevillä leikkauksilla. Tämäkin vaatekappale löytyi Seppälästä ja on Link:in mallistoa.


Aurinko on alkanut nousta aamulla todella aikaisin, paljon aikaisemmin kuin itse herään. Nyt on ollut sellainen taite viikossa menoillaan, että tasan kuuden aikoihin taivaanrannassa siintävät kauneimmat värit. Saa heräillessä ihmetellä.


KG-lehti lupasi taas 12 viikossa tehdä minusta juoksijan ja orjallisesti kirjoittelin ohjeita juoksukoulun aloittamista varten ylös. Tällä viikolla projektin alku on vielä odotellut, sillä päivien kuntoilut ovat menneet lenkkeillessä.

Olen käynyt kuluneella viikolla lenkillä viitenä aamuna, siivonnut kahdesti sekä käynyt kehonhuolto-tunnilla, joka yhdistelee pilatesta, venyttelyä yms. Nyt sunnuntain upean sään vuoksi kävimme mamman kanssa jäällä kävelemässä ja aikaa hurahti 1,5 tuntia. Voi huomenna tuntua kyllä jaloissa. 

Torstainen kehonhuolto tuntui tuskaiselta, kaikki lihakset olivat jumissa ja minä kipeä. Hyväähän se tekee, mutta aloittaminen on aina aivan kauheaa. Olen muutenkin liikunnallisesti rento kuin rautakanki. Tuntuu, että kun nystyräpalloa pyörittelee selän ja lapaluiden alla, niin kaikki sisäiset patoumat aukeavat kipujen mukana ja tekee mieli vaan tirautella kyyneliä. Mielummin istuisin tatuoiduttamassa kyynerpäätä kuin venyttäisin lihaskalvoja, hyih.

MOTIONLESS IN WHITE - Puppets

Ps. Tasan 100 lukijaa. Wau, kiitos! Itsestä tuntuu aina välistä, että tuotan vain kielioppivirheitä, sekalaisia päivityksiä ja turhaa tekstiä, mutta hiljalleen kasvava lukijoiden määrä ehkä todistaa toista. Blogin sisältö ei ole aina sieltä syvällisimmästä päästä, mutta haittaneeko tuo. Itselle mielekäs harrastushan tämä vain on.

2 kommenttia:

 1. mieki oon joskus ottanut kokeiluun tuommosen juoksukoulun. tosin olin liian laiska jaksaakseni noudattaa sitä.
  kyllä mie jonku aikaa jaksoin ja huomasihan sen, että jakso pieniä matkoja hölkkäillä.. (mutta sitten tuli talvi ja kylmä ja jäätä ja paljon hyviä tekosyitä pysyä kotona).
  lykkyä pyttyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minullakin on aina kosahtanut alle kuukaudessa! :D Viimeksi tuli flunssa ja siihen jäi treenaaminen. Nyt näköjään iski flunssa ensin, niin ehkä saan aloitettua treenaamisen ensi viikolla jopa!

   Poista