maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ruokailu filosofiaa


Tammikuussa puotetuista neljästä kilosta on kaksi hiipinyt jo takaisin, hups!  Näyttää olevan välillä niin toivotonta tämä homma. Neljä tai viisi päivää tiukkaa kuria ja sitten kolmen päivän repsahdus. Plus miinus nolla, jos ei lasketa henkistä oloa. Joka on luonnollisesti piesty ja epäonnistunut.


Hetken aikaa kaikki näyttää hyvältä. Hedelmineen, kasviksineen, avokadoineen ja terveellisine muroineen, salaatteineen sekä pinaattikeittoineen..


.. kunnes tapahtuu totaalirepsahtaminen. Joka johtaa usean päivän huonoihin ruokailutapoihin, kunnes taas palataan kuriin. Mitenhän tämän saisi sellaiseen fiksuun balanssiin? Kaikki tunnesyöminen, television tuijottamiseen liittyvä syöminen, seuran korvaava syöminen yms pitäisi karsia täysin pois ja korvata liikunnalla. Ah ruoka, miksi olet niin hyvä ystävä sekä kumppani!


Mutta ei lannistuta, sillä taas on uusi sivu kääntynyt lehdessä! Käännän uuden sivun vissiin about joka toinen kuukausi :'D Niskaote ja itsensä treenaaminen sekä fyysisen että henkisen puolen järjestykseen laitto. Plus, lupasin itselleni että kaulaan ei heru kuvaa ennen kuin vaaka näyttää about 60 kg ja kylkeenhän ei saa mitään nättiä tehtyä ennen kuin se on muutakin kuin pullamössöä. Jee, toodella pitkän tähtäimen tavoitteita, sillä en halua pudotettuja kiloja takaisin jo ennen kesää! Ja haluan rasvaprosenttia pienemmäksi, en menettää pienoisia lihaksiani.

Plus, ihan ministi innostaisi tuo 12 viikon juoksuhaaste. Feilasin 12 viikon juoksuhaasteen toissa keväänä (klik) totaalisesti, sillä kahden viikon flunssan jälkeen jäin vain lenkkeilyn pariin. Jos sitä nyt, varovasti vähän haaveilisi. Olisi niin siistiä jaksaa juosta pitkää matkaa.

5 kommenttia:

 1. Sä oot onnistunut tosi hienosti, ei saa luovuttaa! Mä en ole täysin perillä sun dieetistäs, onko sulla jotain päiviä että saat syödä mitä haluat? Jos sulla on kerran viikossa joku ns herkuttelupäivä niin ei välttämättä tulis niin helposti repsahdettua kun ei oo niin tiukkaa kuria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En normaalisti pidä tiukkoina kuukausina herkuttelupäiviä, sillä ne harvoin jäävät siihen yhteen :/ Sokerin tai mässyn makuun kun pääsee, niin tilanne yleensä eskaloituu aika pikaisesti :D Oon miettinyt kyllä, että joku sallittu herkkupäivä ois helpostusta, mutta se on vähän niin ja näin, että toimiiko se sitten jos se koukuttaa takasin esim sokeriin tosi nopsaan.

   Poista
 2. Ravintoterapeutit yleensä suosittelee tuota herkuttelupäivää, koska ilman sitä se repsahtaminen lähtee yleensä täysin käsistä kun se tapahtuu. Jos sokerin kanssa on ongelmia, niin suosittelen tutustumaan sellaiseen kirjaan, kuin: "Andreas Eenfelft - Ruokavallankumous".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan tutustua, sekä kirjaan että herkuttelupäivään. Meinaa vähän sokerin lisäksi olla aspartaamikoukku niin.. :D Alkaa vierottaa itteään.

   Poista
 3. Eenfeldt oli siis tuon kirjailijan nimi. typo prkl =D

  VastaaPoista