tiistai 26. maaliskuuta 2013

Punainen päivitys


Olen ollut viimeksi näin flunssaisena viime lokakuussa ja sitä ennen vuosi sitten pääsiäisenä. Yleensä flunssa nappaa otteeseensa heti, kun johonkin väliin tulee kaksi vapaata päivää peräkkäin. Niin nytkin, flunssa ei vain laskenut, että töihin on mentävä jo maanantaina. Kurkkukipu alkoi hiipiä sunnuntai-iltana ja maanantaiaamuun mennessä kurkkuun oli ilmestynyt kaktus ja pää täyttynyt limalla. Töissä kyllä kävin maanantain, mutta tänä aamuna piti jäädä sohvan mutkaan makoilemaan oloa pois.


Viime postauksessa puhutun juoksuhaasteen aloittaminen siis siirtyy ainakin vajaalla viikolla. Harmittaa hulluna, hyvä liikuntaviikko takana ja nyt pitää sitten lepäillä ja hidastella. Mielummin kuitenkin lepoa kuin keuhkokuume.


Palataan kuitenkin iloisempiin ja terveempiin kuviin viime viikonlopulta. Lauantaina oli taas punainen päivä, sekä meikkien, että kynsien puolelta. Päälle piti vetää Ale ry:n kuvauspaita, jonka ainut tehosteväri on punainen. Koska kaiken pitää mätsätä, värifriikki minussa pääsi hieman innostumaan ja yhdistelemään. Kasasin siis yhteen kokonaisuudeksi punaiset luomivärit, vaatteet, kynnet ja huulet. Kahden hyvin erityyppisen värin yhdistäminen huulissa (punainen ja tummanruskea) teki meikistä mielestäni dramaattisemman.Lauantaina pääruoaksi oli kanasalaattia kaikilla mahdollisilla höystöillä. Törmäsin kaupassa täysjyvä krutonkeihin, joten niitä oli pakko päästä kokeilemaan heti. Salaatissa on muun muassa ruukkusalaattia, kurkkua, tomaattia, rucolaa, kanaa, punasipulia, oliiveja, krutonkikuutioita, mozzarellajuustoa yms. Taivaallista sekä täyttävää. Teen salaatit yleensä aina siltä pohjalta mitä kaapista sattuu löytymään.

(Kuva täältä.)
Maanantai-iltana flunssakoomasin sohvalla ja katsoin Anna ja Kuningas elokuvaa vuodelta 1999. Huomasin hilpeydekseni, että nykyinen hiustyylini on kuin elokuvan siamilaisten miesten hiustyyleistä kopioitu. Nauratti kovasti katsoa elokuvaa. Kun joku kysyy seuraavan kerran baarissa tukasta, niin voin innokkaana ilmoittaa olevani Anna ja Kuningas -elokuvafani, en suinkaan huonolla hiusmaulla höystetty :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti