perjantai 2. marraskuuta 2012

Paranemisvaihe

Otsa tuntuu hyvältä. Muutamana päivänä ilmehtiminen on vähän vihlonut, mutta muuten en meinaa välillä edes muistaa näitä naamakaunistuksia. En itse edes huomannut microdermaleiden viereen hiipineitä mustelmia, sillä kellertäviä jälkiä ei huomaa hehkulampun valossa. Työkaverini vain huomautti, että mitkäs ne nuo ovat.


Lähemmässä tarkastelussa molemmista microdermaleista lähtevät nätihköt melkein symmetriset mustelmat kulmakarvojen myötäisesti. Mustelmat kuuluvat paranemisvaiheeseen eikä niissä ole mitään sen ihmeellisempää. Edellisten kulmakorujen laiton jälkeen näytin myös suhteellisen mustelmaiselta.


Salamavalon kanssa räpsästy kuva näyttää mustelmat paremmin ja selkeämmin. Olen yöksi suojannut herkkäihoisille tarkoitetulla Hansaplastin Sensitive-laastarilla molemmat microdermalit, sillä pelkään kovasti unissaan repäiseväni niitä. Ensimmäiset viikot ovat kuitenkin kriittisimmät pysymisen kannalta. Muuten olen antanut microdermaleiden vain olla. Lämpimällä vedellä huuhtelua ja räpläämättä ihastelua. Sitähän se on aina lävistysten kanssa.


Naaman pesu pitää opetella uusiksi ja muistaa koko ajan pestessä ja kuivatessa, ettei riuhtaise mitään naamastaan irti. Samoiten pukeutuessa ja pipojen, kaulahuivien ym. kanssa värkätessä. Jätän myös noin 2-3cm ihoa microdermaleiden ympäriltä meikkaamatta, sillä en pidä hirveän hygieenisenä uittaa tuoreita tulokkaita kosmetiikkatuotteissa. Muuten ei ole mitään mainittavia ongelmia.

4 kommenttia:

 1. Heii! mulla ois haaste sulle mun blogis http://vomityxq.blogspot.fi/2012/11/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Siihen väistelyyn kyllä tottuu ajan kanssa, esim juuri peseytyessä, kuivatessa ja raapiessa. Mulla oli microdermalit rintakehässä ja pitkän aikaa niiden lähdettyä (toisen itseasiassa repäisin kaulahuivilla nätisti irti.. ja toisen sain kolhittua niin pahasti että tuli tulehduskierre ja pullahti puoliksi ulos ja piti käydä leikuuttaan liikkessä irti) tuli vielä kyseistä kohtaa väisteltyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varmasti tottuu kun pärställiseen lävistyksiäkin on joskus totutellut aikoinaan :) Kuulostaa aika tyypillisiltä microdermaleiden ongelmilta, koitan pitää omani mahd. pitkään hyvänä. Otsaa on ehkä vähän helpompi varoa kuin rintakehää.

   Poista