lauantai 10. marraskuuta 2012

Talvitakki ja spider bitesit

Mie en normaalisti osta mitään silleen "Aaah, hiton ihana pakko saaha heti voi hyvä luoja en kestä!" Perjantaina repesi vain ihan totaalisesti. Joku oli suunnitellut sellaisen takin, että oksat pois. Työkaveri pyörähti töihin ja esitteli uuden hankintansa, harmaan villakangastakin tekonahkaisilla hihoilla ja suurella hupulla. Tuijotin aikani monttu auki tuota jumalallisuuden materiaalista ilmentymää, sitten tenttasin hinnan, onhan takkeja mustana, myyntipaikan ja luvan lähteä apinoimaan hänen ostostaan. Alle 15 minuutin sisällä hihkuin riemusta vaateliikkeen sovituspuolella.


Musta, graafinen, yksinkertainen, tekonahkahihoilla varustettu villakangastakki ja alennusrekissä. Joku oli ylemmältä taholta päättänyt kiittää pitkästä kitsastelukaudesta. Jouduin kyllä priorisoimaan loppukuun kosmetiikkatarpeet nollille, mutta mielummin meikitön naama kuin talvi ilman tätä takkia. Johan ton pärstän saa tuonne hupun alle piiloon jos hävettää!


Fiiliksissä uudesta takista! Näytän innostuessani ilmeisesti vähän pelottavalta :D


Microdermalit näyttävät päällisin puolin voivan paremmin kuin hyvin. Kumpikaan ei kipuile, eikä tunnu sen kummemmin naamavärkkiä väännellessä. Nukun vielä laastarit otsalla yöt, mutta pelko äkillisestä korun irtoamisesta haihtuu päivä päivältä. Sitten jänskätään uloskasvuriskiä. Sitä odotellessa otin spider bitesit. Eli kahden huulikorun sijaan alahuulessa on nyt neljä huulikorua. Kivasti tasapainotti yksinäisiä koruja.

Lapin Kansan tekstiviestipalsta pelastaa aamut!

2 kommenttia:

  1. Ihan huippu tuo takki, tosi hyvännäkönen! :) Tuplanapitus ja malli varsinkin on miun mielleen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin tekee tällaisia löytöjä näinkin pieneltä paikkukunnalta n_n

      Poista