torstai 8. marraskuuta 2012

Aikuisten potkupuku

Mietin jo jonkin aikaa, että kehtaanko paljastaa viimeisimmän ostokseni parin viikon takaa. Piti kuitenkin niellä ylpeys ja myöntää olleensa väärässä kokopotkupuvun mukavuudesta. Syksy hiipi paikalle yllättävän nopeasti. Bänditeepparissa ja polvihousuissa kotona pyöriminen alkoi iltaisin paleltaa. Ja niin salakavalasti ajatus hiipi mieleeni. Jump suit, one piece, potkupuku, pierupussi, mikä ihme tämä hupparin ja collegehousujen yhdistelmä nimeltään onkaan, olisi talven varalle saatava. 
Kuva: Stadium
"Mitääh? Miksi?"
Mies katsoi kuin vierasta sikaa ilmoittaessani ostavani aikuisten potkupuvun ja pyöriväni Muumien Fredriksonin näköisenä kotona. (Täältä youtube Muumipapan muistelmista, jos ei soi kellot.) Jos hiukseni laittaa jakaukselle keskeltä niin näytän ihan tuolta, viikset vaan puuttuu.


Mutta pakko se on myöntää. Pirun mukava päällä, lämmittää kivasti ja sohvalle illaksi käpertyessä ei tarvitse edes vilttiä päällensä. Väriksi valikoitui Navy Blue violeteilla tehosteilla, sillä ei ollut mitään halpaa mustaa. En suostunut sijoittamaan potkupukuuni kuitenkaan mitään universaaleja summia (vrt. alkuperäiset innovoidut pierupussit, joiden hinta liikkuu 150-250 eurossa) niin piti vähän rajoittaa ulkonäössä. Haaveilen tässä jo, että olisi mukava omistaa näitä kokopukuja kaksi kappaletta, niin toisen ollessa pesussa olisi kaapissa myös varakappale.

Ai niin! Jos huvittaa leikkiä huppuleikkejä kotona ja naamioitua niin, ettei kukaan näe sinua tai sinä et näe ketään: hupun vetoketjun voi vetää aivan kiinni asti ja leikkiä sokeaa ninjaa kotona. En ole hirveästi testaillut, sillä pelkään repiväni microdermalit huppuun. Hauska lisä kuitenkin.

Plussat: Helppo pukea, ei saumoja, ei kiristystä, ei tarvitse sohvalla vilttiä, hyvä nokosiin, huumorihuppu ja puvun yleinen huumoriarvo on korkea. Miinukset: Haarakiila polvissa sekä parin tunnin käytön jälkeen kun puvun ottaa pois niin paleltaa ja paljon, sillä keho on tottunut lämpimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti