perjantai 23. marraskuuta 2012

Viikonlopun irtiotto


Mikseivät kaikki aamut voi olla näin voimauttavia? Tuli sellainen fiilis viime viikolla, että nyt ei ole kaikki ulkona kohillaan ja vilkaisin ulos ikkunasta. Niin upea auringonnousu, että kylmiä väreitä riitti. Koko taivas oli hehkuvan sininen, violetti ja punainen. Joskus kannattaa olla hereillä aikaisin.


Nyt on suikka vaihteeksi taas musta eikä 10 cm vaaleanruskeasta juurikasvusta ole tietoakaan. Kävin kampaajalla värjäyttämässä tukkani, sillä hiusväriallergiapelko on nostanut päätään viime kerran värjäyksen jälkeen. Parin päivän kutina ei enteillyt hyvää. Nyt ei mitään, tukka on musta kuin yö ja päänahkani kunnossa. Taidanpa vastekin satsata hiuksiin ja terveeseen päänahkaan. Torstai äityikin henkisen hyvinvoinnin tsemppauspäiväksi, kun kampaajan lisäksi oli ensimmäinen kerta uudella kuntosalilla. Siitä ehkä enempi lisää myöhemmin!

Kuva täältä.
Illalla juna suuntaa kohti Oulua ja huomenna siirrymme miehekkeen kanssa nauttimaan Sabatonin keikasta. Kuuntelin tuossa juuri varovasti lämppäreitä, eivätkä odotukset niiden suhteen nousseet kovin korkealla. Dynazty kuulosti siltä kuin kivekset olisivat jääneet kotiin ja Raubtier kuulosti kuin laulajalla olisi jäänyt limaa kurkkuun. Plussaa kuitenkin Teatrian aikaisista soittoajoista. Itse pääesiintyjä aloittaa 21.30 ja lämppärit jo 19.00! Ei tarvitse pyöriskellä ja odotella ikuisuutta.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis aamu siellon ollu! ♥ Harmi ettei itse ole herännyt kovinkaan aikaseen, kyllä kannattaisi, kun tuommoiset näkymät ois.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaat pakkasaamut on kaikista upeimpia, keväällä on ihana lenkkeillä aivan todella aikaisin kun näkee auringonnousun värikirjon :)

   Poista
 2. Lievästi kateellinen tosta Sabatonista. Itsellä rahatilanne niin huono, etten päässyt itse näkemään. Tuskassakin bändi jäi näkemättä huonon olon takia. Hyvä juttu muuten, että nyt päänahka voi hyvin eikä tarvitse pelätä allergista reaktioa (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikka oli kyllä upea sanan kaikissa merkityksissä :) Yep, nyt uskaltaa taas mustata lettiä :D

   Poista