lauantai 17. marraskuuta 2012

Uusista tatuoinneista

Lupasin viime postauksessa laittaa uusista tatuoinneista jotain. Lisättiin tosiaan gasmask ladylle vähän väriä pintaan, hän jäi vielä hieman kesken, mutta alkaa näyttää jo enemmän itseltään.Kyynerpään tikkaamisen jälkeen pystyn olemaan kivusta huolimatta hiljaa ja keskittymään vain ajattelemaan en yhtään mitään. Tässäkin kohtaa jalassa on muutama nanna luupaikka, joiden päältä surruttelu oli kuin jalkaa olisi avattu pienellä sahalla. 


Erika halusi myös testata old school taitojaan ja tehdä ladyn jatkoksi ruttotohtorin. Se on ihan minun näköinen, graafinen ja yksinkertainen.Keskiviikkona piti jatkaa vasemman käden sleeveä käsitaipeen kohdalta, mutta emme tuntuneet keksivän siihen mitään sopivaa täytekuvaa. Päädyimme sitten jatkamaan käsivarren takapuolta tekemällä sinne silmän, joka upotetaan sitten tuohon kättä kiertävän mekaniikan joukkoon jossain vaiheessa. Minusta vähän tuntuu, että kaikkinäkeviä silmiä on nyt jokapuolella, kun vasemmassa kädessä on kolme silmää ja selässä kolme paria. Enempi aina parempi?


Bepanthenia menee jostain syystä tuubitolkulla. Mitenkään en myönnä että se olisi oma vikani :D Myös viikon vanhat huulikorut alkavat asettua paikoilleen, eivätkä ole aamulla enää niin turpeita. Kudosnestettä kyllä paranemisvaiheessa puskee ja paranevat korut vaikuttavat viereistenkin mähmimiseen aika reippaalla kädellä. Odotan sitä 1kk päässä odottavaa fiilistä, kun kumpaakaan korua ei enää edes huomaa. Sitä ennen vesipesuja ja merisuolaliuosta läträtessä. 


Vasemman puoleinen korvavenytys on alkanut venyä taas itsekseen. Ostamani 10mm puuplugi ei meinaa pysyä paikoillaan korvassa. Mietin ensimmäistä kertaa eläissäni venyttäväni molemmat korvat 10mm -> 14mm. Suas nähä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti