lauantai 24. maaliskuuta 2012

What you gonna do on a friday night?

Näillä geeneillä ei perjantaisin bailata, jos lauantaina on töihin. Siispä, jotain muuta perjantaikivaa oli illaksi ohjelmassa. Loput yläkäden pari viikkoa sitten aloitetusta kuvasta tehtiin valmiiksi. Löytyi se minunkin kipupisteeni vihdoin, se on vähän vajaan kolmen tunnin tatuoimisen jälkeen olkapään luu, joka resonoi solisluuhun. Käsi itsessään ei ollut hirveän kipeä, mutta pääsin puristamaan solisluutani loppumetreillä, sillä sen tärinä tuntuu vistolta.Tulin kotiin joskus puoli yhdeksän jälkeen, tein ruuan ja menin nukkumaan puoli kymmenen. Perjantaiaamun aamulenkille herääminen vaati veronsa selvästi. Tänä aamuna ei liikuntaa huvittanut hirveästi harrastaa, kun käsi on sen verran kipeä jo valmiiksi. Jostain ihmeen syystä, torstaiaamun punnituksen jäljiltä, olen pudottanut kilon. Varmasti ovat vaan enimpiä turvotus nesteitä, mutta olipa iloinen yllätys kuitenkin.


Poika mulkoilee rasvakerroksen alta. Nyt odotellaan taas parantumista muutama viikko. Rakkaudella ja hartaasti sitä on tatuoitukin, kun tähän mennessä kuusi tuntia yhteensä tehty.


Ps. Opettelinpa tällaisia laittamaan. Työkaverista ei lähtenyt edes kovin paha melu, kun askartelimme microdermalsia paikalleen. On se vaan kaunis.

2 kommenttia:

 1. Hyi, tiedän tuon "vajaa kolme tuntia ja olkapään luu" Hyihyi.

  Mä istuin tatuoijan penkkiin tuossa joulukuun alussa ekan kerran ja olin kauhean pettynyt kun se ei sattunutkaan.. kunnes tosiaan istuu siinä tuolissa 3-4 tuntia ja jo kerran nakuteltua kohtaa otetaan vähän uusiksi ja läskin sijaan alla onkin vähän luuta.

  Itsellä alkoi jalat vispaa aina loppuajasta aina kauhiasti ja ihme potkuja tuli aina heiteltyä. Toivo vaan, et toivis ei just ole mikään tarkka kohta neulan alla, jos heittelehtiikin vähän sinne ja tänne :D

  Ja mua edelleen kummastuttaa hieman, et mun tatuointia tehtiin neljässä erässä lähemmäs 15 tuntia.. ja lienee vähän pienempi kuin tuo siun..

  Ja epäilyttää, että vieläkin pitää jossain välissä käydä joihinki kohtiin lisää väriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, muutaman tunnin jälkeen alkaa kummasti samat kohdat kipeytyä. Tarkkaa työtä ainaskin tehty, kun noin kauan mennyt. Tai paljon värejä ja yksityiskohtia :) Tämäkin on vielä kesken, että eiköhän tännekin tunteja vielä uppoa :)

   Poista