keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

The skull beneath the skin

Ei, maailma ei ole nielaissut minua, olen vain lähinnä keskittynyt painamaan duunia. Perjantaina kävin katsomassa Loputon Gehennan liekki nimisen black metal dokumentin. Valitettavasti dokumentti paljastui loputtomaksi 50 minuutin jaaritteluksi sekä turhaksi uhoksi. Dokumentti ei ollenkaan vakuuttanut katsojaansa. Tästä linkistä voi katsoa dokkarin trailerin youtubesta. Myötähäpeä oli kova.


Lauantaina ja sunnuntaina olin lyhytelokuvan kuvauksissa maskeeraamassa sekä nappailemassa still-kuvia kuvauksista. Lauantain kuvaukset olivat 8.30-22.15 setti, jonka ohessa kävin pari tuntia töissä kaupungissa. Kuvausten loppuessa kymmenen jäljestä kävelin heti Grandeen kuvailemaan Ale ry:n punkkibändit. Tässä vaiheessa haukotti jo niin kovasti että mielessä pyöri vain omaan sänkyyn kaatuminen.


Sunnuntaina oli vielä kuvauspäivä 8.30-14.30. Saavuin aamulla paikalle parin tunnin yöunilla, sillä olin tyhjentänyt kameran muistikorttia ja järjestellyt kuvia aamun pikkutunneille keikkojen jäljiltä. Olin niin iloinen päästessäni kotiin sohvannurkkaan viltin alle ja päiväunille kuvauspäivän päätteeksi.


Otin ja allergisoiduin kumihanskoille. Nyt on kolmannet testissä, että mitkä eivät aiheuttaisi oikean käden rappeutumista. Yllä vasemmalla oleva kuva on aikalailla miltä käsi näytti parhaimmillaan. Pari päivää uusia hanskoja käyttäneenä sekä bepanthen hoidolla käsi näyttää jo paljon paremmalta. 

Sorruin ostamaan sunnuntain kuvauksiin myös vitaminoitua mehua. Normaalisti kierrän kaukaa kaikki mihin on lisätty vitamiinia, sillä syön niin paljon hedelmiä ja kasviksia. Ei ollut edes pahanmakuista litkua. Vitaminoitu mehu oli myös hieman ennaltaehkäisyä, sillä normaalisti sairastun aina loman alkaessa. Ja nyt kun koulua ei ole tällä viikolla, vaan duunia, niin kaikki flunssan merkit olivat ilmassa. Edelleen terveenä kuitenkin *koputtaa puuta*.


Jee, kevät! Öisin on pakkasta keskimäärin -15 astetta ja päiväksi aurinko lämmittää noin neljään pakkasasteeseen. On ihmeellistä että tuo mollukka taivaalla lämmittää jo kun seisoo ulkona. Mie vaan iloitsen miten kaikki asiat ovat kevään kunniaksi loksahtaneet kohdalleen ja nautin olostani. 

Töiden alkamisen ohessa vasemman käden sleeve on nyt aloitettu (webkamera ottaa peilikuvan näköjään). Istuin tiistaina tikattavana kolmisen tuntia. Siitä vaan tuollainen rasvainen, pikselinen ja hämyinen kuva, sillä teos on vielä pahasti kesken eikä sitä sovi esitellä kokonaisuudessaan ennen valmistumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti