perjantai 16. maaliskuuta 2012

Monta elämää, mutta vain yhdessä kiinni

Olimme eilen muuttamassa Kreivittären ja J:n kanssa Ayaa. Matka oli niinkin pitkä, kuin tien vasemmalta puolen oikealle puolen. Tavarat liikkuivat pulkan sekä nokkakärryjen avulla ja olimme varmasti aika näky pihassa ähertäessämme.Kaikki isot huonekalut ja laatikot saimme siirreltyä vanhasta asunnosta uuteen. Hervottomia naurukohtauksia lukuunottamatta muutto sujui ihan hyvässä tahdissa.


Kesä lähestyy ja itseä on otettava niskasta kiinni. Pitää miettiä vähän mitä suuhunsa laittaa, mutta sitäkin enemmän pitäisi harrastaa liikuntaa. Pitää vissiin viime kevään malliin alkaa laittamaan kaikki liikunnat tänne blogin reunalle näkymään. 


Kohta on kaikki rupi poissa ja päästään ensi viikolla jatkamaan kuvan tekoa.


Meinasimme eilen illalla kuolla nauruun mieheni kanssa. Molemmat kierrellen kaarrellen vähän nolona totesi, että jos Facebook ei olisi vuosipäivästä muistuttanut niin se olisi voinut unohtua kokonaan. Mihin on taas yksi vuosi kadonnut? Aika kuluu niin hirveän nopeasti. 

Ps. Hirveä shoppailuhimo iski ja syytän siitä kevättä! Onneksi uudet silmälasit kuihduttavat kaikki toiveet uusista materiaalihankinnoista. Hinnasta päätellen niiden pitäisi olla kuorrutettu timanteilla. Ainahan sitä saa toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti