torstai 22. maaliskuuta 2012

Viikkokatsaus ja kesäkuntostressi

Päätön, hännätön ja järjetön kuvapostausspämmi tulossa. Ei ole mitään selkeyttä tässä viikkokuvauksessa. Olen lähinnä tehnyt töitä ja käynyt koulussa. How exiting! Koitetaan nyt kuitenkin saada joku selvyys mitä on tapahtunut..


Viime lauantaina ostin punaviiniä etiketin mukaan. Eli siis etiketin perusteella, en mitenkään hienostuneesti. Joskus pitäisi oppia, että se on kaikista väärin tapa. Etiketti todella kaunis, viini ihan hirveää kuraa. Jos punaviiniä juo niin kyllä sen pitää maistua edes sen verran tummahkolle, että aamulla särkee päätä. Tämä mehulitku ei yltänyt edes siihen asti. Mutta jostain syystä pullo on kuitenkin kuvassa tyhjä.. Kolmen viikon nenävalkaisu päättyi tuohon.


Löysin myös kynsilakkahyllystä aikoja sitten kotiuttamani dependin uuden turkoosin värin joka on upea. Virkistävä, raikas ja keväinen. Aurinkoisina päivinä lakka on tosissaan kuvannut mielialaani!


Löysin aamulla herätessäni tällaisia kotoa. Oikeanpuolimmaisin Mauri-dinosaurus kotiutui jo joululahjaksi ja sain nyt kolme uutta lämpöpussidinoa vuosilahjaksi. Jokainen "Dino-baby" sisältää vehnäpussin, jonka voi lämmittää mikroaaltouunissa ja kylminä talvipäivinä ottaa kuumavesipullon korvikkeena lämmittämään. Aaws.


Joku aamu tällä viikolla oli upea auringonnousu. En vain muista minä aamuna :D Nyt pitäisi alkaa nauttimaan kevään mittaan auringonnousuista aamulenkeillä eikä vain ikkunan takaa!


Torstaiaamuna asioiden kautta töihin lähdössä. Serious business is serious. 


Kävin töiden jälkeen kiertelemässä kaupungilla ja löysin nämä suloiset hammaskorvakorut. Heti hiipi mieleen Jenkki-purkan eksynyt hammas -mainos (klik-klik), joka sulattaa sydämeni joka kerta kun näen sen. Pakko oli kotiuttaa hamppikorvikset, varsinkin kun -75% tarjouksen jälkeen hinta oli jo aivan naurettavan pieni.


Samoiten löysin uuden käsikorun. Haluaisin jotain massiivista ja nahkaista käsikorua, mutta tätä paremmaksi ei Rovaniemen tarjonta tällä kertaa irronnut. Tämäkin tuote -75% alennuksessa.


Kuntokuuri ja ruokavalioremontti. Sieltä se kesä taas tulee, sekä niukat vaatteet ja haban esittelykausi. Talvikausi on pitänyt minut kaukana kuntoilusta ja nyt on taas palattava arkirytmiin liikkumisen kanssa. Uiminenkin on jäänyt todella vähiin, sillä päivät toisensa perään parantelen vain tatuointejani. Enkä lähde uittamaan niitä bakteerivesissä mielellään.

Työpäivän, kaupungilla kiertelyn sekä Kreivittären kanssa vietetyn kahvihetken jälkeen nälkä oli hirveä. Pekonia, kananmunia sekä keitettyä parsakaalia oli ruuaksi ja kyllä kelpasi. Ei ole hetkeen parsakaali maistunut näin hyvältä. Aamulla yritin pelleillä jotain AbWheelin kanssa, mutta aika vähäiseksi kuntoilu jäi tältä päivää. Huomenna on lenkki- tai zumba-aamu, riippuen vallitsevasta säästä. Aikaa kesäkuun ensimmäiseen päivään on noin 10 viikkoa ja rutistus alkaa NYT!

Sivupalkkiin ilmestyy kuuluisa itsensäruoskimis-tilasto, jonka kautta voi etenemistä seurata. Tai mahdollisesti kommenttispämmätä huonosta edistymisestäni sekä jakaa vinkkejä ja apua etenemiseen, jos mitään ei meinaa tapahtua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti