tiistai 13. maaliskuuta 2012

Niin on taivas minun maa


Olin lähdössä töiden jälkeen valokuvauksen seminaariin, jota ei sitten ollutkaan. Tulipa käveltyä ulkona kauniissa kevät säässä. Aurinko paistaa aamuisin silmiin niin, että eyelinerit valuvat. Unohdan joka kerta ulos lähtiessäni ottaa aurinkolasit mukaan. 

Vaihdoin snake biteseihin hieman lyhyemmät tapit sekä isommat pallot, kun huulet eivät enää turpoile öisin. Kuvassa päällä myös uusin löytö, näkyy kyllä hieman huonosti. Musta pitkähihainen paksuhko verkkopaita, joka löytyi vaatekaapin täytteeksi toissa viikolla. 

Muuten en olekaan ostellut vaatetta enkä asustetta itselleni viime aikoina. Pitäisi miettiä tulevaa kesää ja hiattomien paitojen (sekä haban) hankkimista. Uusi tatuoinnin alku kutisee olkavarressa ja odottelee jatkoa.


Unohdin viimeksi vallan mainita, että minua muistettiin naistenpäivänä. Oikeastaan, keittiön pöydälle oli naistenpäivänä ilmestynyt lappu, jossa kiroiltiin Rovaniemen levytarjontaa sekä luvattiin Saran uusin Se keinuttaa meitä ajassa cd-levy lahjaksi kunhan se jostain löytyy. Löytyi sitten Oulusta ja hyvässä kulutuksessa lätty onkin ollut alkuviikon.

Yksi huono puoli levyssä on. Sama kuin edellisissä hankinnoissakin, levyt ovat pahvikansilla varustetut. Lätyt hukkuvat cd-levytelineeseen ja paikasta toiseen siirreltäessä repeävät. Uuden levyn kanttakin koristaa jo pahvin repeämä. Ärrin murrin! Toiset eivät taas tykkää, kun kusti polkee postissa yleensä muoviset cd-levyn kannet risaisiksi, mutta jokainen tavallaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti