perjantai 9. maaliskuuta 2012

Viikonlopun viettoon lähdössä

"Hiihtoloma" viikko on mennyt lähinnä töiden kanssa pyöritellessä. Olen sisustanut uutta työhuonettani ja näin ollen ostellut tavaraa lähinnä sinne sekä pörrännyt ihmettelemässä mitä kaikkea voisin hankkia. 


Ollaan vielä salamyhkäisyyden (photarin grunge-filterin) takana vielä, sillä seinät ovat maalaamatta sekä koristeverhot hankkimatta. Parempaa kuvaa joskus kevään mittaan, kun saan kaiken valmiiksi.
Välineurheilulta alkaa vaikuttaa kyllä, kun rysäyttää kerralla hankkimaan kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä mitä voisi tarvita. Tiedän kuitenkin, että paras tunne on se, kun huone alkaa näyttää valmiilta ja omalta sekä siellä on mukava tehdä hommia. Muutamia julisteita sain tänään vielä postissa ja niille kehyksien hankkiminen on sitten ensi viikon projektina.Mie karkasin viikonlopun viettoon nyt perjantailta jo puoliltapäivin, kun muut jäivät painamaan duunia. Lähdemme miehekkeeni kanssa käymään Oulussa viikonlopuksi. Rennosti tulostelin tuosta yhden 80 sivuisen gradun luettavaksi kandin aihettani varten mukaan. Olisi optimistinen ja saisi reissun päällä aloitettua kandin kirjoittamisen. Vielä kahden vaiheilla tuijottelen, että mahtuisikohan pikkuruiseen viikonloppukassiini vielä neulomistarvikkeet mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti