maanantai 26. maaliskuuta 2012

Heading out on a saturday night

Minun piti napata lauantailta asukuva siksi, että pääsisin esittelemään uutta ostostani. Tajusin äsken kuvia katsellessani, että heitin sen hurtungin päälleni vasta koti-ovesta ulos suunnistaessani. Todella tylsä päivänasu-kuva siis luvassa. Jotain vähän kyllä tuolta vasemmasta hihasta alustavasti pilkottaa, mutta palataan siihen taas joskus valmistuessaan.


Tähän päälle tuli tosiaan sellainen epätasareunainen neule, jonka löysin viime viikolla.


Pitkästä aikaa vihreää luomiväriä, sekä hieman panostamista meikkiin. Pidempäänkin olisi voinut hifistellä meikkaamisen kanssa, mutta lähtö Lapin ylioppilasteatterin näytelmän ensi-iltaan meinasi mennä vähän viime tipoille ja tuli kiire.


Mie en tiedä kuvittelenko vain vai kasvaako tuo minun siili sitä nopeammin mitä useammin sitä leikkaa. Sen lisäksi tuntuu, että hiusväri ei tarttunut juurikasvuun niin hyvin kuin olisin sen toivonut ja juuri on hieman ruskeahko värjäyksestä huolimatta. Oi voih!

Lapin ylioppilasteatterin Pan - näytelmä oli ihana! Mukaili Peter Panin käsikirjoitusta, herätti ajatuksia sekä nauratti. Kipaisin vielä teatterista suoraan Grandeen kuvaamaan sekä katsomaan Ravage Machineryn, Lithurian sekä De Lirium's Orderin keikkoja. Tuntuu, että viikonloppu oli pidempi kuin itse viikko kun hoitelin vielä asioita sunnuntaina, sekä kävin kahvittelemassa ja lenkillä. Taas on maanantai ja uudet seikkailut luvassa.

2 kommenttia:

 1. Vihreä luomiväri sopii sulle tosi hyvin! Laita pian kuvia tatuoinnista, on aina tosi kiva nähdä millaisia kuvia ihmiset ottavat. Mulla on tatuointiaika varattuna toukokuulle ja jännittää jo nyt, vaikkei se edes ole ensimmäinen tatuointini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mie laittaisin vaikka heti, mutta artisti sanoi ettei keskeneräistä taideteosta saa esitellä ja kuvasta puuttuu vielä selkeästi yksityiskohtia. Siksi kuvia kaukaa ja bepanthen-verhon takaa :D

   Tatuoinnin odottaminen on kyllä paras odotusjännitys ikinä!

   Poista