lauantai 4. kesäkuuta 2011

Päivän asu

Keskiviikon jäljiltä oli hyvä perjantain kunniaksi käydä Grandessa vain Coca-cola zerolla sekä pelaamassa biljardia. Päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja..

.. laittaa korkokengät jalkaan. Jalassa ovat euron kirpputorifarkut, Leatherheavilta viime talvena ostettu toppi (25e) ja kirpparilta löytynyt pitkähihainen napitettava pusakka (1e). Kalleinta koko kokonaisuudessa ovat jalassa komeilevat Donna Girlin saappaat joista parempi kuva tässä postauksessa. Hintaa pikkiriikkisen vajaa 70e.

En ole koskaan aiemmin pitänyt farkkuja korkokenkien kanssa. Pitkältä näyttivät nuo muuten niin lyhyet koipeni. Ehkä laitan toistekin. Jalat kaipaavat nyt harjoittelua pitkän lättäkenkäkauden jälkeen.

Kerkesin jo alkuviikosta intoilla että voin pitää arvonnan pian kun lukijamäärä kävi 28:ssa. Olen luvannut nimittäin pitää arvonnan kun 30 lukijaa täyttyy, mutta lukijoiden määrä putosi 26:n tänään. No ei sen puoleen, ymmärrän kyllä jos joku ei jaksa lueskella. Shoppailen suhteellisen vähän, en ole hirveän jännittävä ihmisenä ja intoilenkin vain harvoin. Mukava silti että lukijoita on kerääntynyt näinkin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti