perjantai 24. kesäkuuta 2011

Keskikesän viikkoja

Alkuviikko oli aikalailla tätä ja seuraavaa kuvaa.


Viikonlopun aikana työstin N:n rastat loppuun sekä kiinnittelimme ne paikoilleen sunnuntaina ensi-iltaa varten.


Löysin kipputorilta eurolla kesätennarit. Mukaan ovat päässeet myös ah-niin-pirtsakat polvisukat!

Sekä ostin Kicksistä Dependin ihanan turkoosi-vihreää kynsilakkaa.

Joka näytti ensimmäisen päivän näin upealta. Ja seuraavan päivän aikana ilmeisesti pesuainekemikaalien vuoksi menetti turkoisuutensa kokonaan ja läsähti vain vihreäksi.

Aina kun kirjoitan blogipäivitystä minulla on sellainen olo että pintaliitelen. Totta kai on mukava jakaa kivat ja hauskat asiat, mutta päässä pyörii välillä myös muita mietelmiä joiden jakaminen näin julkisesti on hankalaa. Päässä siis liikkuu kyllä muutakin kuin värikkäät mukavat kuvat sekä shoppailut ja kokkailut, mutta niistä kirjoittelen jonnekin aivan muualle. Ja onhan näitä kuvarikkaita hömpänpömppä-päivityksiä mukavampi lukeakin!

N oli ostanut syntymäpäivälahjaksi hemmottelupaketin, tummaa suklaata, kynsien pikakuivattajaa, kasvonaamion sekä kuorintavoidetta. Oli niin ihana löytää kioskista tällainen yllätys! Nyt kelpaa vähän sitten rauhoittua juhannuksena.


Tutustuin tänään ensimmäistä kertaa juustokakun tekemiseen. Aamulla näkee pysyykö koko häsellys edes kasassa kun tekee vielä mango-liivatesekoituksen siihen päälle.

Koristelu ei ainakaan tule näyttämään tuolta, mutta katsotaan miltä kakku näyttää huomenna! Siitä sitten reseptiä varmaan myös ylös. Soveltaminen oli tiukasti kielletty kun ensimmäisen kerran kokeilin kokata mitään missä on liivatelehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti