tiistai 21. kesäkuuta 2011

Sekalaisia

Sunnuntaina juhlimme kesäteatterin ensi-iltaa. Voin olla taas hetken juomatta enempää kuin pari siideriä illassa. Tuo tyytyväinen hymy kertoo kaiken illan humalatasosta.

Huomasin tänään että olen merkannut molemmat converse-tennarini omalla nimelläni joskus hamassa menneisyydessä. Kauan (about 6-7 v) minua hyvin palvelleet tennarit alkavat vedellä viimeisiään ja kovasti jo odottelen milloin olisi varaa vaihtaa kengännauhat näistä tossuista uusiin.


Tämän kuvan nappasin samalla kun kuvasin tulevaa päivitystä varten kokkaushommia. Myöhemmin kun kerkeää niin pitää lisätä tänne paprikawok resepti. Nektariinit olivat alennuksessa S-marketissa ja päätin kokeilla joko niitä uskaltaa alkaa syödä.

Töihin pitäisi tehdä lähtöä ja vettä tulee kuin viimeistä päivää. Kertakäyttösadetakki ja minä lähdemme sitten katsomaan mikä on tilanne. Päivityksen laatu on yhtä järjestelmällinen kuin oloni tänään. Nukuin su-ma aamuna muutaman tunnin ja viime yönä liskojen kanssa. Onhan se hyvä päivittää välillä vain siitä ilosta että on vielä olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti