maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lakkiaisjuhlat

Olin eilen järjestämässä ja kuvaamassa hyvän ystäväni S:n lakkiaisia.

Aamulla puoli yhdentoista aikaan tavaroiden pakkailua ennen juhlapaikalle lähtemistä.


Päätin että lakkiaisten juhlistaminen käy ihan perus mustassa paidassa ja farkuissa jos meinaa tehdä salaattia keittiön puolella ja kuvata lakkiaiset.

Vieraita oli hurjasti ja kerkesin huilailla välillä kamera kädessä parin tunnin salaattisouvin jälkeen.


Suurin vieraspiikki oli 15-19 välillä ja siitä sitten yli puolen yön juhlittiin pikku hiljaa aina vain pienenevällä porukalla.

Juhlapaikka oli erittäin tyylikäs Kauppayhtiö. Olipa mukava nauttia Kauppayhtiön tunnelmasta ilman että siellä oli hirveästi ihmisiä. Tuli myös vietettyä muutamat tunnit keittiöllä että onpa sekin nyt sitten tuttu!

Vain tällaisessa ravintolassa annan anteeksi tämän psykedeelisin tapetin joka ei hivele päänsärkyisen ihmisen mielialaa :D

S&V laittavat jalalla koreasti yöllä. Muun muassa Jaakko Laitinen & Väärä Raha ja Hän ei lemmi mua kappale tanssittiin kahdestikin läpi ennen kuin laitoimme pillit pussiin!

Kotiin lähdössä yhden jälkeen yöllä. Kassissa rieskaa, oliiviöljyä ja kaksi ruusua. Näin me juhlitaan! Juhlasankari ja kumppanit suuntasivat vielä juhlimaan, mutta olin itse niin poikki pitkän päivän jälkeen että tulin kotiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti