keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesäpäivä

Hyvä aamu/päivä alkaa hyvällä aamiaisella. Ainakin näin selitän mielessäni itselleni aina kun pekonisiivu ja kananmuna tirisevät pannulla. Nälkä pysyy pitkään pois.


Töissä oli eilen aikaa kesäfiilistellä polviin asti käärittyjä farkkuja sekä surkeita kiinantossuja joista meni pohja rikki parin käyttökerran jälkeen. Nyt on siis edessä edullisten ballerinojen metsästys. Noilla ei nimittäin enää paria päivää pidempää kävellä.

Ja niistä shoppailuista! Maanantaina tosiaan kävin etsimässä N:n kanssa työvaatteita ja löysin tällaisen pirtsakan (värikkään) kauluspaitapuseron joka varmasti mielyttää kaikenlaisia asiakkaita ja varsinkin lapsiperheitä ja vanhuksia jotka vierailevat kesäteatterilla. Ajattelen asiaa kuin olisin kosmetologi tai lääkäri ym. ja pukisin päälleni työvaatteet työpäivän ajaksi.

Viime vuoden asiakaspalvelu testauksien jälkeen oli ikävä huomata että minut otettiin vastaan paljon myöteisemmin "värikkäissä" vaatteissa (harmaat/siniset farkut ja violetti toppi) kuin mustissa farkuissa ja mustassa paidassa. Helpompi näin. Ja tuntevatpa asiakkaat saavansa 'asiantuntevaa palvelua'.

Joskus kirpputorikin yllättää. Yritin metsästellä värikkäitä vaatteita ja mitä löysin. Paljon ihania mustia vaatteita! Piti hieman rajoittaa itseäni ja ostin vain tämän Mercyn liituraitaisen hameen 3e sekä alempaa löytyvän 'vyön'.

Hame on todella lyhyt joten seuraava metsästyksen kohde ovat jotkut polvet peittävät sukkahousut jotka eivät kuitenkaan olisi niin paksuja kuin nykyiset talvisukkahousut. Kesällä niihin vallan tukahtuisi.

Sekä löysin tälläisen h&m:n divided sarjan 'korseletti' vyön 2e.

Yritän olla syömättä hirveästi muita jäätelöitä. Twister on kuitenkin aina tervetullut. Tämä noin 75kcal ihanuus viilentää mukavasti päivää eikä tuo mitenkään hirveän suuria piikkejä normaaleihin ruokailutottumuksiin. Avokki oli kaupassa käydessään ajatellut minua ja nyt odottelen että iskee oikein kunnon jäätelöhimo. Hyvänä vertailukohtana toimii Magnumin valkosuklaajäätelö jonka kalorimäärät pyörivät tuossa 250 paikkeilla ja joka kyllä söi minulta kokonaisen iltapalan päiväruokailusta maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti