lauantai 25. kesäkuuta 2011

I am sailing stormy waters

Tuntuu että kerron aina postauksessa jotain ja palaan siihen taas myöhemmin toisessa postauksessa. Helppo seilata ajassa edestakaisin kun ajatuksetkin tekevät niin. 

Tässä tosiaan se hemmottelupaketti jonka sain N:ltä lahjaksi. Tuo kuorintavoide (Bio Rich - tähkämö&mustikka) on aivan upeaa! 

Muistellaan vielä hetki ensi-iltaa ja N:n kanssa lievähköä poseeraamista.

Siivouslook ja 21 ikävuoden kriisi-kuva. 21 vuotta kun rapsahti mittariin niin tuli ensimmäisen kerran sellainen olo että kyllä sitä vain vanhenee nopeasti. Vuodet vierivät kauheaa vauhtia. Pitäisikö minun olla saavuttanut elämässäni jo jotain vai olenko saavuttanut sen enkä osaa nauttia siitä?

Tilasin itselleni lohduttautumis syntymäpäivälahjaksi Behemothin paidan huuto.netin kautta sekä ihastuttavan boleron Backstreetilta. Niitä odotellessa.
(kuva täältä)

Juhannuksen kunniaksi koskin kajaaliin ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Muuten aika yksinkertainen vaatetus, sillä juhannusaatto vierähti porukoiden luona. Odotin näkeväni kamerasta turvonneen kuvan itsestäni, mutta ilmeisesti vain oloni on turvonnut. Kesä, sitä vastaan pitää nyt hieman taistella. KG-lehden uusimman kesänumeron kansikin sanoo että "Kesäkilot, kiitos ei!"

Olen pyöritellyt puoli vuotta mielessäni että pitäisikö kyseinen lehti tilata. Tai vaikka Lapin Kansa. Olisi niin ihana herätä aamulla niin että kahvin kanssa olisi muutakin kuin läppäri ja blogien päämäärätöntä selailemista.

Ps. Ainiin, ja koska edelleenkään kukaan ei ole täydellinen niin terveiset myös aamumaasta / arkimaasta jossa lauantainen vapaapäivä näyttää juuri tältä tällä hetkellä. Eiliset meikit ja tukka pystyssä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti