torstai 2. kesäkuuta 2011

Valmistujaisia

Kaupunkiin lähdössä keskiviikkona. Uudella puhelimen retrokamera-sovelluksen avustuksella olen kuvaillut muka-polaroid kuvia. Ilo se on pienikin ilo. Sovelluksessa on muutama retrokamera, mutta toistaiseksi olen kuvannut vain polaroideja.

Poliisilaitokselle viemässä kakkosvaiheen autokoululta saatua lappua. Tottakai paperiasioissa mikään asia ei onnistu jonottamatta ja kerkesin hyvät tovit istuskellakin odottamassa vuoroani.

Laukkasin kaupungilla myös muissa paperiasioissa sekä valmistujaislahjan perässä, joten sateen takia minulle vapautunut päivä oli aivan kohdallaan. Kerkesin askarrella vielä kortitkin ennen illan juhliin lähtemistä.

Valmistujaisjuhliin lähdössä. Vaatteina aikoinaan kaverilta ostettu musta-violetti röyhelöhame (paitojen alla), päällä leveähelmainen pitkä paita (second hand 1e) sekä sen alla Seppälän pitkähihainen musta paita (9.90e) Kenkinä demonian concordit taas vaihteeksi. Hyvät oli kävellä pienessä iltatunnelmassakin.

Hieman kohtalokkaan näköisempää meikkiä kun rajailin silmistä myös alaosaa kajaalien lisäksi.

Ensimmäisissä juhlissa. Olvi Mojito-lonkero oli pieni pettymys. Muistan joskus törmänneeni ruotsalaiseen halpasiideriin joka maistui aivan hajuvedelle ja tämä meni hieman samaan kastiin. Ei ollut niin raikas mitä tölkki antoi ymmärtää.

Kaupasta löytämäni kesämies sen sijaan oli hyvin varteenotettava vaihtoehto.

M&H seuraavissa juhlissa.


Aivan näköinen kuva.


H:n kanssa nätisti hymyämässä.

Ainut painokelvollinen kuva neljästä. 

Odottelimme pihalla Grandeen menemistä ja otin M:stä pönötysposeerauskuvan.

Ja sain samanmoisen myös itsestäni..

.. sekä H:n kanssa. Jopas me pönötettiinkin siinä pihalla. Ihana muuten kesä tulee, kello on yhdentoista pintaan ja ulkona oli aivan valoisaa!
H:n kanssa käytiin vielä keittämässä meillä yökaffet ja nukahdinkin pitkän päivän jäljiltä todella sikeään mutta lyhyeen uneen. Huomasi miksi toukokuu oli niin rentouttava kun ei ollut yhtään tällaista kohmelopäivää viime kuussa. 

Tällä kertaa olikin enemmän kuvia kuin asiaa, mutta hyvä joskus näinkin päin!

2 kommenttia:

  1. håå, minun askartelema paskartelema syränki pääsi kuviin ^^ varastan parit kuvat omasta pärstästäni >:)

    VastaaPoista
  2. Se oli niin hiano. Ihmeessä! :)

    VastaaPoista