maanantai 14. tammikuuta 2013

Witchcraft Sweatshirt

Pikkuisen ennen joulua kotiutin itselleni Kill Starin Witchcraft Sweatshirtin. Täydellinen joulunajan löllöilypaita. Löysähkö M-koko ilmaisi itsensä jättipussiksi saapuessaan, mutta näillä mennään. Eipä kiristä paita eikä pinna.


Printti on aivan upea. Suunnittelin jo tilaavani toisen täysin samanlaisen paidan S-kokoisena sekä ehkä toisenlaisella printillä varustetun sweatshirtin. Miten niin huputtomat collegepaidat on ysikytälukua!


Näytän paidassa suhteellisen raamikkaalta. Olkapäiden saumat ovat olkapäistä noin 5-10cm päässä :D Työkaverin napattua kuvat ja itseni nähtyä ensimmäistä kertaa kuvassa paita päällä suusta lipsahti vain, että "Näytän ihan äijältä herranjumala!". Ei lähtenyt tämä naisellistumisprojekti ehkä ihan toivontunlaisilla tuloksilla käyntiin.

2 kommenttia:

  1. Toi paita on kyllä ihana <3 Oon kans miettiny ton ostamista mutta budjetti ei oo ihan pitäny ku on aina kaikkea muutakin xD Toivon mukaan olis vielä vaikka ensi kuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tietoisesti satsasin määrän sijaan marras-joulukuussa laatuun ja puotin shoppailut muuten minimiin niin sain sitten hankittua tämän ja yhden toisen puseron :) En ole kyllä katunut, vaikka kallis oli omaankin budjettiin ja oli harkinnassa kyllä ihan hyvän tovin! Toivottavasti on, kill starilta jos suoraan ostaa niin pääsee halvemmalla kuin mitä jos ostaa suomessa jälleenmyyjältä.

      Poista