sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Arvonnan voittaja!

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten se nyt menikään! Elikkäs, yli kahdeksankymmenen lukijan arvonta, johon osallistuminen loppui 6.1. on nyt arvottu. Harmi, että vähän sen jälkeen meni rikki myös 90 lukijaa, vaikka tuo yhdeksäskymmenes näyttääkin olevan joku mainosjuttu. Mutta ei siinä, sillä kun arvontaan osallistui vain kahdeksan ihmistä, muistin samantien miksi en ole arvontoja hirveästi pitänyt! :D Tulee vähän typerähkö olo, kun lukijatilastot ja kävijämäärät koko ajan nousevat, mutta feedbackin määrä vähenee. Ehkä suuri osa suomalaisista on vierestätuijottelijoita tai sitten palkinnossa oli jotain vikaa.


Montinin kaulakoru ja korvakorut arvottiin random generaattorin avulla, joten annoin kaikille kommentin jättäneille numeron yhdestä kahdeksaan ja random generaattori hoiti loput toiminnasta.Kaulakoru ja korvakorut lähtevät Katariinalle! Onneksi olkoon. Laita minulle kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi niin sovitaan postituksesta sähköpostitse.


Ja kiitos kaikille muillekin kommentin jättäneille! Neuvot paremman olon saavuttamisesta tulivat tarpeeseen ja monet teistä suosittelivatkin kuntoilua sekä lenkkeilyä. Sitä on tullut tässä varovasti tälle vuodelle aloiteltuakin ja näyttäähän tuo saavat endorfiinit rullaamaan kehossa.

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonih, miepä laittelen siulle sähköpostia :)

   Poista
 2. Kuule tuttu juttu tuo että ei tule välttis kommentteja. Mulla ei ole varsinaisesti mitään käryä mikä saa ihmiset kommentoimaan, itsellä melkein 500 lukijaa, silti jokaiseen postaukseen tulee hitosti vähemmän katsojia ja kommenttejaki on mitättömän vähän lukijoihin verrattuna xD Ihmiset taitaa olla vaan laiskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla! Jos lukijat vaan katselee :D

   Poista
 3. On kyllä tosiaan niin tuttu tuo kommenttijuttu. Itselle on tullut lukijoita sitä tahtia että hämmästyttää (ottaen huomioon esim. aiheet), mutta kommentit sen kun vähenevät. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on niin tottuneet Facebookin myötä vaan klikkailemaan "tykkää"-nappia ja jättää kommentoinnin muille :D

   Poista