sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Uusia juttuja

Mieheke oli tilannut minulle joululahjan EMP:ltä. Suloinen dinohuppari lämmittää talven kovilla pakkasilla, sillä se on materiaaliltaan paksua ja pehmeää fleeceä. Ainut hätä minkä äkkiseltään keksin on se, ettei voi tunkea kovin tiukkaa takkia hupparin päälle, harjakset jäävät muuten ikävästi myttyyn! :D


Olen ollut todella tylsä ja pitänyt tummanruskeita puuplugeja varmaan kuukausitolkulla korvissani. Ovat kyllä varma ja turvallinen valinta, ei korva haise ja puu antaa venytetyn ihon hengittää. Piti saada kuitenkin jotain uudistusta tilanteeseen, joten hankin korviini mustat tunnelit vihreillä koristetimanteilla. Saa nähdä kauan kestävät, mutta onneksi kauaa ei tarvitsekaan. Tilasin samalla kevättä kohden 12mm ja 14mm spiraalimalliset venytyskorut, jos sitä varovasti lähtisi sinne 14mm tähtäämään ja katsomaan mitä korva tykkää.


Työkaveri oli piirtänyt minulle kuvan Far Cry 3:sen Vaasista. Piti lätästä "Ihku-Vaas" kehyksiin ja työhuoneen seinälle himmailemaan. Työkaveri taiteili sitten piirrustuksen lisäksi myös lisää mustetta vasempaan käteen.


"Aijaijaijai, au saatana mikä paikka!" Asentokin oli osan ajasta mitä ergonomisin. Sleevessä on tyhjää kohtaa enää ranteen tienoilla. Olen unohtanut esitellä kättä koristavan kamerankin täällä blogin puolella, se taiteiltiin kätöseen viime joulukuun paikkeilla.


Ja punaista Bepanthenia kuluu. Piti ostaa kaappiin ihan varastoksi asti, ettei vaan pääse loppumaan kesken. Glamourisen löhöilysunnuntain rippeet kruunaa kolme koneellista pyykkiä, siivoussuunnitelmat sekä ruuanlaitto ja sohvamähöily. Lauantaina tulikin juostua, kun tuli käytyä töissä, 75min lenkillä, teatterissa ensi-illassa sekä keikkoja kuvailemassa. Saa nyt kyllä hyvällä omallatunnolla löhöillä!

4 kommenttia:

 1. Tsih, aika söpö tuo dinohuppari! ^^

  VastaaPoista
 2. AAA AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN SÖPÖ DINUHUPPARI TUITUI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olokin on tosi TUITUI kun tämän heittää niskaan :)

   Poista