keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 asukokonaisuuksina

Ajattelin olleeni todella tylsä asukokonaisuuksieni kanssa koko kuluneen vuoden 2012, mutta löytyihän sieltä blogin kätköstä helmiäkin. Suurin osa kokonaisuuksista on ns. juhlavaatetuksia, eli olen ollut lähdössä muualle kuin yliopistolle tai töihin asukokonaisuuksissa. Jos kuvaisin jokaisesta farkut & bändipaita -yhdistelmästä kuvan tänne niin kyllästyisitte alta aikayksikön. Enkä omista vaatteitakaan niin hurjan paljoa, että vaihtelua olisi ihan hirvittävästi. Jos olen sluibaillut ja laittanut kahtena peräkkäisenä viikonloppuna saman asukokonaisuuden päälleni, niin en ole vaivautunut nappaamaan siitä kuvaa tänne.Ylläoleva paita pääsi kyllä ulos useammin kuin ostaessani sen ajattelin. 9,90 euroa muistaakseni maksanut reppana joko H&M:ltä tai Kappahlilta jäikin rakkaaksi paidaksi ja aina kun en tiennyt mihin pukeutuisin, vedin tämän paidan päälleni.
Neljäs asukokonaisuus samalla paidalla :'D I has imagination, mutta nyt taisi mukavuus mennä vaihtelevuuden edelle.Miehen "bad to the bone nä nä nä nä nä"-yhdistelmäksi nimetty nahkarotsilook sulautui päälle kevään aikana useammin kuin kerran. Takki saattaa olla yksi fiksuimmista ostoksistani kirpputorilta.

Emolook kukoisti puolet vuodesta aina ulos lähtiessä. Bändipaitaa, pillifarkkua ja emotukkaa toisella silmällä roikkuen viilletettiin useisiin keikkakuvauksiin kiireellä.


Itse äänestäisin tämän yllä olevan kokonaisuuden ehkä vuoden otokseksi. Yksinkertainen yhdistelmä, mutta asenteella. Ilta jolloin kaikki onnistui asuvalintaa, meikkiä ja hiuksia myöten enemmän kuin täydellisesti. Sekä sattui olemaan vielä luonnonvaloa sisätiloissa kuvatessa! Näin käy ehkä kerran vuodessa.


Perustyöilme kukoisti kyllä monena päivänä.Ja kesälläkin oli parina päivänä sen verran lämmin, että uskaltautui pukeutua johonkin muuhun kuin farkkuihin. Feat. upeat kärpäsaurinkolasini, ainoat jotka sopivat kulmikkaan pyöreähköön päähäni.Muutama vähän yksinkertaisempikin kokonaisuus joukkoon. Kotona ei koskaan ole oikein pukeutumisen mallia saanut ja suurin osa vaatteista tuli aina kierrätyskeskuksesta tai kirpputorilta. Tuntuu vieläkin, että kalliimpien vaatteiden hankinta ja käyttäminen eivät tule itseltäni luonnostaan. Ostan mielummin neljä viiden euron t-paitaa second handinä kuin yhden hienomman 20 euron paidan.

Näissäkin asukokonaisuuksissa pyörii vain neljä erilaista hametta, second handinä kaverilta ostettu mekko sekä neljät eri housut. T-paitoja laskin kyllä kertyneen kaappiin päälle kolmisenkymmentä, joista 1/3 osa on yöpaitoja, hups! Tuli panostettua rahallisesti enemmän nahkan koristeluun kuin vaateostoksiin ja ehkä hyvä näin.


Sellainen vaatevuosi tällä kertaa. Toivottavasti tuleva vuosi tuo vähän vaihtelua kokonaisuuksiin sekä rohkeutta pukeutua muihinkin kuin t-paitoihin. Sekä luonnonvaloa, jottei tarvitse kuvata salamavalon raiskaamia kuvia pimeissä sisätiloissa!

4 kommenttia:

  1. Ai hitto, kiitos tästä! Oon työn puolesta nykyään ikävän kauluspaitaistunut, ja välillä tuntuu et muutenkin keski-ikäistynyt ihan liikaa. Toi Nahkatakkilookki violeteilla silmillä ja mustalla huulipunalla saa olla mun tän vuoden inspiraatiokuva. P.P. Pakko Pinnata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva se on joskus välillä pinnatakin. Tylsäkin voi olla hienoa, kun sen kantaa arvokkaasti ;D

      Poista