lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuodenvaihde

Uudenvuodenaaton kriisi numero yksi; olet syönyt neljä viikkoa roskaa ja mikään vaate ei mahdu päälle. Silloin kaivetaan mahdollisimman leveävyötäröinen hame esille ja verhoudutaan hätäpaitaan sekä hurtunkiin ja suunnitellaan tammikuun ruokaremonttia. Ennen ruokaremonttia piti kuitenkin juhlia vuoden vaihtumista!


Asun kruunasi Kreivittäreltä joululahjaksi saadut biohazard-arm warmersit. Joululahjapaketti oikein huusi nimeäni kun avasin sen! Yksinkertaista, mutta pienellä twistillä. En olisi voinut yllättyä enempää, ihanat! :)


Itse vuoden vaihtuminen uuteen tapahtui yllättävän rauhallisesti ja mukavasti. Vietimme alkuillan tuttavapariskunnan luona kyläillen ja lähdimme porukalla paikalliseen pystypubiin ottamaan skumpat ennen ilotulituksia. Muutama muukin ihminen oli menossa katsomaan ilotulituksia keskiyöllä. Voin sanoa ettei ole ihan perinteinen näky Rovaniemellä, kun koko kansa sulloutuu yhteen sumppuun rannalle ihastelemaan valosaastetta.


Pidin uudenvuodenlupaukseni ja olin liikenteessä pilkkuun saakka. Vaikka muuten olen hirveän tylsä, väsynyt ja kotihiiri, niin mielestäni vuodenvaihde on aina kunnon juhlan paikka. Tämä tietenkin kostautui seuraavana päivänä ja aloitinkin itse vuoden virallisesti vasta 2. päivä tammikuuta."Ota musta kuva kun mulla on kerrankin hirveän onnellinen olo, voin sitten muistella tätä hetkeä koko ensi vuoden."❝ MUISTUTUS ❞
Arvontaan osallistumisaikaa on vielä 6.1 klo 22.00 saakka! Arvonta löytyy tämän linkin takaa.


2 kommenttia:

  1. Hihii, olen itseeni varsin tyytyväinen. Soppii sulle ku nakutettu nuo lämppärit :)

    VastaaPoista