sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Patalaiska sunnuntai

Makaan sohvalla läppäri sylissä, akku loppuu 26 minuutin päästä ja minua väsyttää. Punaviinihedari on onneksi nyt jo ohitse, mutta kooma ei väisty. Rikoin eilen siis tipattomani. Noh, kyllähän se keveästi kesti 25 päivää ilman edes sen kummoisempia murheita. Oli mukava juhlistaa ystävän syntymäpäiviä muutenkin kuin vesilinjalla, vaikka tottakai se kostautui aamulla. Synttäreistä ja lookista seuraavassa postauksessa lisää. Tuhosin joulukuussa ostetun Nightwish viinin, olihan se ihan ok maultaan, mutta odotukset olivat aika korkialla. Vähän ehkä pistävähkö.


Olen lakkaillut kynsiäni, kun on ollut aikaa. Muistin heti, miksi en tykkää valkoisesta cracked-lakasta. Se jää jostain syystä hyvin pienikuvioiseksi.


Kokeilin myös segment-renkaita huulilävistysten tappien paikalle. Näytti hyvältä, mutta tuntui huonolta. Muistin taas, miksi käytän mielummin labret-koruja kuin renkaita ylipäätään. Mikään ei tule minun ja aamukahvin väliin ja nämä renkaat sitä koittivat. Kestin 24h sitä tuskaa että nesteet valuu suupielestä korujen kohdalta, mur!


Ja taas on yksi viikko ohitse. Helmikuu on ihan juuri ovella, Tornion tatuointimessut lähestyvät ja kohta se on jo juhannus. No ehkä aika ei kulu ihan näissä mittasuhteissa, mutta se tuntuu aivan siltä. Nyt pyykit kuivumaan ja siinä olikin tämän sunnuntain suuret saavutukset!

2 kommenttia:

  1. Miun mielestä tuo valkonen cracked-lakka on hyvännäköinen, kivan pienesti halkeilee verrattuna tuohon toiseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makukysymys selvästi :D Mie tykkään ite tosta isommasta halkeilusta, näkyy selvemmin kauemmas.

      Poista